Ét samlet Ingram Micro i Danmark
Hjem INGRAM MICRO Ét samlet Ingram Micro i Danmark

Ét samlet Ingram Micro i Danmark

Af Redaktionen

I 2021 gennemførte Ingram Micro de sidste etaper af migreringen til ét fælles Nordisk it-system.

En stor forandring som betyder, at man går ind i 2022 som en stærkere distributør og partner med hele udbuddet fra Ingram Micro i Danmark samlet i én enhed og én webshop.

Nicolai Holmstrom, Country Manager Ingram Micro Denmark

Nicolai Holmstrøm påtager sig rollen som Country Manager med det kommercielle ansvar for Ingram Micro A/S.

Fra og med januar 2022 gennemfører Ingram Micro også en strategisk forandring af den nordiske virksomhedsstruktur. I Danmark betyder det, at Nicolai Holmstrøm påtager sig rollen som Country Manager med det kommercielle ansvar for Ingram Micro A/S

Jeg er meget glad for at vi i Ingram Micro nu kan tilbyde vores danske kunder og det danske marked en ”one-stop-shop” med alt under en paraply. Det gør det lettere for vores partnere at finde alle vores produkter og services ét sted, siger Nicolai Holmstrøm.

Med ét it-system kigger Ingram Micro ind i en fremtid med én nordisk struktur for ”back-office”-funktioner, hvilket gør det muligt for det lokale salgs- og ledelsessteam at have fokus på kunden og kundeoplevelsen.

”Vi havde i 2021 et stort internt fokus på et effektivt skifte til en ny forretningsmodel. Det er stadig noget vi arbejder med, for at forbedre og udvikle vores systemer og processer yderligere hen ad vejen. Nu når vi har bygget fundamentet for 2022, så er vi klar til et større eksternt fokus, nemlig på vores kunder og partnere i Danmark”, afslutter Nicolai.

Om Ingram Micro

Med den globale infrastruktur og med fokus på Cloud, logistik, mobility og teknologiske løsninger arbejder Ingram Micro Danmark for, at vores partnere får de rigtige værktøjer og støtte til at drive forretningen mere vellykket. Ligegyldigt hvilket marked, vores partnere opererer i, eller hvor i verden de opererer. Ingram Micro Danmark er en førende distributør af IT og Telecom. Vi repræsenterer et stort udvalg af koncernens globale forretningsområder og tilbyder fleksibel, omkostningseffektive og innovative løsninger i produktethåndtering, softwarekonfiguration og logistik.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>