Ny produktserie til at arbejde hjemmefra

Poly sætter sig med et brag på markedet for professionel lyd & video til hjemmearbejde.

Ny produktserie til at arbejde hjemmefraPoly Studio P-series er smukt design, nyeste teknologi, og kommer med en cloudløsning, så IT-afdelingen klapper i hænderne.

Bonus: En “videomødeskærm” til CEO’en!

Poly Studio P-series er en række devices, som møder behovene hos folk, der arbejder hjemmefra, samtidig med at IT-afdelingen får værktøjer, så de kan supportere brugerne, der sidder hjemme i køkkenet eller på arbejdsværelset.

Brugerne får enheder, der både er så lækkert designet, at man gider have dem stående fremme, og som løfter mødekvaliteten til professionelt niveau i forhold til at bruge laptoppen som videotelefon.

Tom Puorro, executive vice president and general manager of global products hos Poly, siger:

“Vi er i en ny æra, hvor folk arbejder sammen både virtuelt og fysisk i klasseværelser, på hospitaler, i bestyrelseslokaler, kort sagt: overalt.”

“Dit konferenceudstyr er det vigtigste led i kæden, fordi det afgør, hvordan du fremtræder i et møde, og dét gør hele forskellen i at opnå det du vil. Poly Studio P-series giver dig tryghed i, at du kan fokusere 100 procent på det du faktisk gør.”

Løser mange behov

Poly Studio P5 Webcam, Poly Studio P15 Videobar og Poly Studio P21 Personal Meeting Display er de tre enheder, som møder behovene hos alle fra regnskabsassistenten til CEO’en.

Derudover hjælper Poly til at løse IT-afdelingernes kæmpe udfordring, når de skal håndtere en masse enheder placeret på private adresser og private netværk. Det gælder både, når der skal udøves support, og når sikkerheden skal styres, samt når man skal indkøbe videomøde-pakker til hundredvis af medarbejderes hjemmekontor. Løsningen hedder Poly Lens.

Læs nedenfor om de enkelte enheders gennemtænkte detaljer, som løfter dem lang over “endnu et webcam”.

Poly Studio P5 Webcam

Personligt webcam med kameraoptik optimeret til videokonference. Poly Studio P5-webkamera leverer 1080p-opløsning og 4x digital zoom og leveres med en indbygget mekanisk “privacy shutter”, retningsbestemt mikrofon, samt integreret USB-tilslutning til headsets for nem plug-and-play-forbindelse til lyd.

Poly Studio P15 personlig videobar

Personlig videobar med ultraklar 4K-opløsning, automatisk bekæring af billedet på den talende, samt en kraftfuld integreret højttaler og mikrofonrække med avanceret NoiseBlock AI-teknologi som blokerer baggrundsstøj. P15 giver dig alt hvad du behøver i én lækker enhed, så du både kan blive set og lyde bedst muligt.

Poly Studio P21 Personlig mødeskærm

Den ultimative skærm. Videokonferenceskærm, der inkluderer alt, hvad du har brug for til en førsteklasses videokonferenceoplevelse, inklusive en 21”-skærm, højkvalitetskamera og alt-i-et-lyd. Skærmens kant har indbygget lys, som dynamisk justeres for at belyse dig og dermed optimere videokvaliteten, selv hvis du sidder i modlys. USB-tilslutning gør at Poly Studio P21 fungerer med enhver videokommunikations-app, der kører på en pc eller Mac.

Poly Studio P5 kit – pakken til hjemmearbejde

IT-afdelingens drøm: Én kasse med et Poly Studio P5-webkamera sammen med en valgfri personlig lydenhed: Et Poly-headset eller en Poly Sync 20 speakerphone, så man er i gang på sekunder. Der er fire out-of-the-box-kombinationer med lednings- eller trådløse headsets fra Polys Voyager og Blackwire-familier, samt et sæt med Poly Sync.

Poly Lens: Support og data i cloud

Poly Lens Desktop App hjælper brugerne med at få det bedste ud af deres udstyr – og giver endda tips til at få godt lys på videoen, sidde ergonomisk korrekt og huske at få nok at drikke. (Nogle danskere vil måske opleve den sidste del som en anelse for amerikansk – men tjek det ud!)

Den anden del af løsningen er Poly Lens device management, der hjælper IT-afdelingerne med at supportere udstyret, få data om brugen og i det hele taget holde overblikket.

Undersøgelser: Hjemmearbejde stiger permanent.

Poly adresserer de behov, der følger af den trend, at hjemmearbejde vil være en positiv, permanent “senfølge” af epidemien. Danmark og Norden har længe ligget forrest, fordi vi både har høj tillid til medarbejderne og en høj grad af digitalisering, og vi har bredbånd overalt, både mobilt og hjemme.

Mange andre lande vil nu tage kvantespring i graden af hjemmearbejde, når corona er kommet under kontrol. Især Spanien, der er meget hårdt ramt af corona, forventer en markant vækst i hjemmearbejde, og niveauet kommer måske over det nordiske.

Amy Loomis, ph.d., forskningsdirektør, Future of Work, IDC, siger

“Forretnings- og IT-ledere fokuserer på at implementere det rigtige udstyr for at forenkle, sikre og forbedre samarbejdet på tværs af deres organisation.”

“Poly’s professionelle headsets, videokonferenceudstyr og administrationsværktøjer er designet til at styrke organisationerne som helhed – fra store virksomheders IT helt ned til små virksomheder og selvstændige – hvilket muliggør en mere ensartet oplevelse på tværs af stadig mere distribuerede arbejdsmiljøer.”