Lenovo lancerer ny storage-muligheder, der kan reducere strømforbruget med 62 procent
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo lancerer ny storage-muligheder, der kan reducere strømforbruget med 62 %

Lenovo lancerer ny storage-muligheder, der kan reducere strømforbruget med 62 %

Af Redaktionen

Lenovos nye ThinkSystem-lagringssystemer byder blandt andet på store strøm- og pladsbesparelser samt forbedret sikkerhed mod cyberangreb.

I dag annoncerer Lenovo en række nye enterprise-løsninger, der gør det lettere for virksomheder at tackle deres hurtigt voksende dataadministrationsbehov.

De nye storage-løsninger til virksomheder byder blandt andet på betydelige energireduktioner og pladsbesparelser i datacentre, der kan understøtte dem i at nå deres bæredygtighedsmål.

Med de nye storage-løsninger kan virksomheder opnå en reduktion på helt op til 62 procent af deres strømforbrug til storage og en 60 procents reduktion af pladsbehovet for deres datacentre.

Samtidigt kan virksomheder styrke sikkerheden omkring deres kritiske data med forbedret ransomware-beskyttelse og mere effektiv datahåndtering gennem Lenovos opgraderede ThinkSystem-system.

 De nye løsninger omfatter blandt andet:

 • Lenovo lancerer ny storage-muligheder, der kan reducere strømforbruget med 62 procent D4390 High Density JBOD til Software Defined Storage, der leverer strøm- og pladsbesparelser, der hjælper virksomheder med at understøtte deres bæredygtighedsmål ved at sikre:
  • op til 62 procent mindre strømforbrug sammenlignet med tidligere generationer
  • lavere OPEX – op til 60 procent reduktion af datacenterplads
  • højere generel ydeevne – 24G SAS-forbindelse øger datagennemstrømningen
 • ThinkSystem DM Systems 9.12 Software Release, der sikrer mod cyberangreb og øger datahåndteringseffektiviteten gennem:
 • en ny automatiseret ransomware-beskyttelse
 • en styrket Zero Trust-arkitektur, der øger forsvaret mod insidertrusler
 • en 33 procents forbedring af lagereffektiviteten i forhold til tidligere generationer med ny 4 til 1 effektivitet, der sænker CAPEX ved at gemme flere data på mindre lagerplads

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>