Netatmo lancerer to transformere til deres smarte videodørklokke
Hjem SIKKERHED Netatmo har i dag lanceret to transformere til deres smarte videodørklokke

Netatmo har i dag lanceret to transformere til deres smarte videodørklokke

Af Redaktionen

Netatmo lancerer to transformere til deres smarte videodørklokke, der gør installering væsentligt nemmere, uanset eksisterende løsning.

Netatmos smarte videodørklokke har været tilgængelig siden september 2020, men har indtil nu kun været mulig at installere som en erstatning for en kabelbaseret dørklokke.

Netatmo har i dag lanceret to transformere til deres smarte videodørklokke, så Netatmos smarte videodørklokke nu understøtter en lang række opsætninger, der også inkluderer dem uden elektrisk forbindelse. De to nye transformere gør det derfor muligt for mange flere at installere en smart videodørklokke.

Den ene af de to transformere er et plug-in, der kan kobles til en almindelig indendørs stikkontakt. Det eneste, brugeren skal gøre, er at bore et hul i væggen til kablet, og så kan videodørklokken nemt installeres. Den anden transformer er en vægmonteret transformer, som kræver en installatør.

Netatmo lancerer to transformere til deres smarte videodørklokkeDen smarte videodørklokke kan både ringe som en almindelig dørklokke, men gør det også muligt for brugeren at se, hvem der står uden for døren og interagere med dem – uanset hvor man befinder sig. Brugeren modtager nemlig en notifikation på sin smartphone, når nogen ringer på, og kan gennem den indbyggede mikrofon og smarthøjtaler tale med gæsten. Videodørklokken er også med til at sikre hjemmet, da den advarer brugeren lige så snart, der registreres aktivitet ved hoveddøren.

Netatmos smarte videodørklokke er nem at installere som erstatning for en kabelbaseret dørklokke og understøtter de fleste elinstallationer (8-24 V og 230 V).

Pris og tilgængelighed
  • Netatmos transformere til den smarte videodørklokke bliver tilgængelige til en vejledende udsalgspris på 189,99 kr.
  • En pakke med Netatmos smarte videodørklokke og en valgfri transformer bliver tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 2399,98 kr.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>