NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing
Hjem NNIT NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing

NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing

Af Redaktionen

NNIT skal levere den fulde palet af it-ydelser til NNE, der oplever vækst med fokus på den internationale medicinalindustri.

  • NNIT overtager ansvaret for NNE’s globale it-infrastruktur
  • NNIT overtager 27 medarbejdere fra NNE
  • NNE er lige som NNIT født og opvokset i den danske medicinalindustri og er i dag et internationalt rådgivende ingeniørfirma, som fokuserer på kunder inden for den farmaceutiske industri
  • NNIT har omtrent 350 kunder, hvoraf cirka 100 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale life-science-industri.

NNIT indgår aftale med NNE om global it-outsourcing 2NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, indgår aftale om it-outsourcing med NNE, som er ejet af Novo Nordisk A/S.

NNE er lige som NNIT født og opvokset i den danske medicinalindustri og er i dag et internationalt rådgivende ingeniørfirma, som fokuserer på kunder inden for den farmaceutiske industri. NNE hjælper medicinalselskaber med at få produkter på markedet gennem skræddersyede, fleksible og fremtidssikrede ingeniørløsninger, der lever op til de regulatoriske krav.

Som led i aftalen, der blev underskrevet i dag, overtager NNIT ansvaret for den globale it-infrastruktur for NNE. Den brede portefølje af serviceydelser til NNE inkluderer drift af lokal infrastruktur til datterselskaber, global support til slutbrugere og fuld kapacitet med udgangspunkt i NNIT’s datacentre lokaliseret i Danmark.

CFO René Holmen Pedersen, NNE ser frem til overleveringen og siger om aftalen:

”It-outsourcing giver os mulighed for at fokusere på at realisere potentialet indenfor informationsteknologi og digitalisering for derved at kunne levere innovative løsninger til vores kunder i den internationale medicinalindustri. Det er betryggende at lægge ansvaret i hænderne på NNIT, som forstår de regulatoriske krav til it-løsninger i den internationale life-science-industri.”

Med valget af NNIT får NNE fleksibel og skalerbar it-service, en høj kvalitet i driften og et højt sikkerhedsniveau.

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

”Vi ser frem til at sikre it af høj kvalitet til NNE internationalt med robuste løsninger og innovativ udvikling, og dermed støtte op om forretningens fortsatte vækst ind i den globale medicinalindustri.”

NNIT overtager 27 medarbejdere fra NNE, som bliver budt velkommen af henholdsvis 1.600 kolleger i Søborg og 800 kolleger i Kina, ud af i alt flere end 3.000 medarbejdere globalt.

NNIT har omtrent 350 kunder, hvoraf cirka 100 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale life-science-industri (januar 2018).

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>