Smart mærkning med WAGO
Hjem NYE PRODUKTER Termotransfer-printeren Smart Printer fra WAGO

Termotransfer-printeren Smart Printer fra WAGO

Af Redaktionen

Specielt egnet til mærkning af elskabe:

Den nye termotransfer-printer Smart Printer fra WAGO kan nu købes hos Conrad.

  • Perfekt afstemt hardware og software
  • Spar tid og penge med mærkning og etiketter
  • Nem at installere og kan bruges overalt
Smart mærkning med WAGO

Termotransfer-printeren Smart Printer fra WAGO mærker tingene individuelt, og det bliver derfor særligt nemt at lave etiketter til diverse elskabe. @WAGO

Printeren sikrer en effektiv arbejdsgang og sparer dig både tid og penge ved mærkning i elskabene. Med Smart Printer og den tilhørende hardware samt software tilbyder WAGO skræddersyede individuelle løsninger til alle typer af mærkning i elskabe.

Den nye termotransfer-printer kan købes hos Conrad, der dermed udvider det omfattende produktsortiment på indkøbsplatformen og nu i endnu større grad kan dække og imødekomme de tekniske behov inden for området elektroinstallation.

Nem og hurtig mærkning, der skaber et bedre overblik i elskabet

Termotransfer-printeren Smart Printer fra WAGO muliggør et effektivt arbejde af en høj kvalitet: Fordelen ved at vælge denne termotransfer-printer er den nemme installation samt de lave anskaffelsesomkostninger, ligesom kvaliteten af udskrifterne (300 dpi) er høj, og de både er snavs- og ridsefaste. De er derfor ekstremt holdbare. En anden fordel ved printeren er den tid, du sparer ved den direkte udskrivning og påføring af klemrækkeetiketter, kabel- og ledermærker, enhedsetiketter eller -skilte. „Den smarte printer mærker alt, hvad der skal mærkes på ingen tid, og sikrer dermed overblik i elskabet”, opsummerer Manuel Gschwend, produktchef hos Conrad.

Lav etiketter ved hjælp af Smart Script, CAE og Smart Designer-konfiguratoren

Termotransfer-printeren Smart Printer fra WAGO kan styres via et serielt interface, USB eller Ethernet. Den medfølgende etiketsoftware smartSCRIPTkan bruges sammen med diverse etiketmaterialer fra WAGO og er både overskuelig og nem at betjene. Mærkning af f.eks. klemrækker kan importeres fra Excel eller CAE-Systemerne, hvilket er særligt tidsbesparende.

Den direkte udskrivning fra CAE-systemet sparer også tid i selve arbejdsprocessen: Takket være det optimale interface til EPLAN kan mærkningen af klemrækker og udstyr samt ledninger genereres direkte fra CAE-systemet.

Al data til mærkning kan desuden redigeres direkte i WAGO-konfiguratoren Smart Designer og videresendes til udskrivning i Smart Printer. Konfigurerede klemrækker kan således mærkes med blot et par klik med musen, og den nye assistentfunktion gør også designet af etiketterne endnu hurtigere.

Smart-Printer leveres med en strømforsyningsenhed, USB-kabel, en rulle med etiketstrimler og WMB Inline-etiketter, to tromler, en trommelholder, et farvebånd samt smartSCRIPT-etiketteringssoftware og -driver.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>