Ny løsning letter eventbaseret it-arkitektur

Boomi skaber ny løsning sammen med Amazon Web Services, der automatisk opdaterer data i realtid i alle tilknyttede it-systemer og applikationer

Ny løsning letter eventbaseret it-arkitektur 1
Linda Lindborg, salgsansvarlig for Boomi i Danmark

En Event Driven Arkitektur (EDA) med hændelsesbaserede integrationer er central for manges digitalisering. Partnerskabet mellem AWS og integrationsplatformen Boomi har ført til ny integrationsløsning, der vil gøre eventbaseret it-arkitektur meget lettere at arbejde med. Boomis iPaaS Connector integrerer til Amazon EventBridge og sikrer hermed at hver gang data opdateres ét sted, så opdateres det alle steder i realtid. Løsningen er markedets første af sin art.

Mange virksomheder står i dag med et kompliceret it-landskab med mange forskellige systemer og applikationer, der skal kunne tale med hinanden og konstant udveksle data. Det har altid været en stor udfordring at sikre, at data er opdateret alle steder.

Specielt i dag, hvor digitalisering betyder, at datakilderne er mange og at data konstant ændrer sig. Netop derfor er der stor interesse for at bygge sit it-landskab op på en måde, der imødegår disse udfordringer.

Amazons EventBridge blev i sin tid spået til at blive rigtig stor, da den gør det nemt at bygge event-drevne applikationer, der responderer i realtid. Det, der gør Amazons EventBridge virkelig interessant, er at man også automatisk kan hente data ind i egne systemer fra andre partnere på AWS-platformen. Sker der en hændelse i en partners applikation, så trigger det automatisk en aktion i ens eget system, alt efter hvilken realtidsdata man ønsker.

Boomi, der tilbyder sine kunder en moderne low-code teknologineutral integrationsplatform (iPaaS), har i kraft af deres rolle som Advanced Technology Partner med Amazon Web Services (AWS) skabt en direkte integration mellem deres egen integrationsplatform og Amazons EventBridge – en såkaldt ’connector’.

Den serverløse ’event bus’, Amazon EventBridge, gør at man kan forbinde applikationsdata, integrerede SaaS-applikationer og Amazon Web Services (AWS) med hinanden. Med den nye integrationsmulighed, som Boomi har bygget, kan virksomheder nemt forbinde deres nye og eksisterende Boomi integrationer med alle de AWS services, der bruger Amazon EventBridge, og samtidig forbinde andre, eksterne datakilder, herunder SaaS og egenudviklede apps, samt on-premise og IoT-datakilder.

Boomi bliver den første integrationsplatform, der kan tilbyde denne nemme integration. Integrationen vil kunne forbedre områder som kundesupport, sikkerhed, forretningsprocesser, overvågning af applikationer, registrering af directories og opdatering af kundedata.

“Vores kunder efterspørger flere og hurtigere integrationer og en realtidsdreven it-arkitektur. Med Amazon EventBridge integrationen kan vores kunder hurtigt, via drag-and-drop, skabe interaktion med en af AWS vigtigste løsninger til datadrevne organisationer,” siger Linda Lindborg, salgsansvarlig for Boomi i Danmark.