Oracle tilbyder nu gratis træning og certificeringsprogram
Hjem TEKNIK Oracle tilbyder nu gratis træning og certificeringsprogram

Oracle tilbyder nu gratis træning og certificeringsprogram

Af Redaktionen

Globalt træningsprogram ser hurtig stigning i certificeringer i takt med Oracle Clouds voksende popularitet.

For at hjælpe med at fremskynde karrierer inden for højvækstområder som kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) og for at holde trit med den voksende efterspørgsel efter Oracle Cloud-tjenester tilbyder Oracle gratis træning og certificeringstest over hele verden.

Det nye program omfatter undervisning og certificering i efterspurgte færdigheder på tværs af Oracle Cloud Infrastructure (OCI), AI/ML, data management og Oracle Fusion Cloud Applications.

Oracles gratis pensum er tilgængeligt for alle, uanset færdighedsniveau, på tværs af forskellige IT-roller. Programmet er tilgængeligt på 13 sprog og har til formål at hjælpe eleverne med at opnå efterspurgte færdigheder, især i forbindelse med design og implementering af løsninger ved hjælp af OCI, AI/ML og datastyring samt Oracle Fusion Applications. Pensummet består af digitale, on-demand læringsstier, der tilbyder alt fra forberedelseskurser og øvelseseksamener til test og certificering.

Oracle tilbyder nu gratis træning og certificeringsprogram“Med OCI og Oracle Fusion Applications’ hastigt stigende vækstrater er efterspørgslen efter træning og certificeringer i Oracle Cloud-services rekordhøj,” siger Damien Carey, senior vice president, Oracle University. “At være på forkant med udviklingen og blive Oracle-certificeret kan være med til at fremskynde en elevs karriere, uanset hvilket niveau eller hvilken rolle vedkommende har. Vi har allerede set tusindvis tilmelde sig på kort tid, især inden for områder med høj vækst som AI og sikkerhed.”

Oracles gratis certificeringsprogram inkluderer adgang til hele det digitale træningskatalog, live-sessioner undervist af Oracle-eksperter, en end-to-end Oracle-certificeringsoplevelse og karriereressourcer til følgende certifikater:

  • Oracle Cloud Infrastructure (OCI) certificering: Omfatter AI/ML, Analytics, Architecture, Cloud Development, Cloud Operations, DevOps og Security.
  • Oracle Data Management-certificering: Omfatter Database Migration and Integration, Autonomous Database, Oracle Database Services og Oracle APEX.
  • Oracle Fusion Applications Business Process Foundations Certification: Omfatter kritiske forretningsstrømme automatiseret af Oracle Fusion Applications som Oracle Fusion Cloud Enterprise Resource Planning (ERP), Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM), Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (SCM) og Oracle Fusion Cloud Customer Experience (CX).

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>