3Business lancerer flådestyringsløsning i samarbejde med r2pTracking
Hjem NYHEDER 3Business lancerer flådestyringsløsning i samarbejde med r2pTracking

3Business lancerer flådestyringsløsning i samarbejde med r2pTracking

Af Redaktionen

Teleselskabet 3’s erhvervsdivision, 3Business, lancerer i dag en IoT-baseret løsning til bl.a. flådestyring og sporing af aktiver.

3Business lancerer flådestyringsløsning i samarbejde med r2pTrackingLøsningen, der har fået navnet Asset Management, udbydes i samarbejde med danske r2pTracking og er en del af 3Business’ nye forretningsområde, 3insights.

3 lancerer i dag Asset Management – en IoT-baseret løsning til bl.a. flådestyring og sporing af aktiver, som giver selskabets erhvervskunder mulighed for at holde bedre styr på deres enheder og ressourceforbrug.

Løsningen er skabt i samarbejde med danske r2pTracking, der bistår med software og udstyr såsom GPS og sensorer, mens 3’s erhvervsdivision, 3Business, leverer simkort og IoT-platform, som fremover også vil blive benyttet af r2pTrackings egne kunder.

Under paraplyen Asset Management kan 3’s erhvervskunder fremover vælge tre forskellige løsninger: Fleet Management til flådestyring, EcoTrack, som giver yderligere indsigter i fx brændstofforbrug, kørehviletider og vejforhold, samt Asset Tracking, som gør det muligt at spore aktiver som fx værktøj, containere eller andet gods. Asset Management-løsningerne kan dermed bruges til at optimere alt fra ruteplanlægning til CO2-aftryk.

”Det er slut med at overlade ting til tilfældighederne. Internet of Things betyder, at virksomhederne kan følge og måle alt og dermed optimere på alle parametre til gavn for forretningen. Det er flådestyring og asset tracking helt oplagte eksempler på. Men for os giver det ikke mening at bygge løsningerne selv, for det er der andre, der allerede har gjort til UG.”

”For os gælder det om at finde det helt rigtige match, som rammer rent i markedet, når det gælder funktioner og priser. Og det har vi fundet i r2pTracking. Ved at kombinere deres produkter og udstyr med vores simkort og IoT-platform har vi skruet en løsning sammen, som opfylder vores kunders behov,” siger Sigurd Leth, der er direktør for 3Business.

”Vi ser i den grad frem til samarbejdet med 3Business,” siger Bjarne Nielsen, direktør hos r2pTracking. ”Med den erfaring og position i markedet, som 3Business har, kan vi med samarbejdet tilbyde virksomhederne løsninger, der skaber værdi og yderligere optimerer deres hverdag. Således kan kunderne fokusere på deres kerneforretning og ved hjælp af bæredygtige løsninger skabe en grønnere profil for deres virksomhed.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>