STEVEN VINDEVOGEL UDNÆVNT TIL NY CHEF FOR PANASONICS MOBILE LØSNINGER I EUROPA
Hjem NYHEDER STEVEN VINDEVOGEL UDNÆVNT TIL NY CHEF FOR PANASONICS MOBILE LØSNINGER I EUROPA

STEVEN VINDEVOGEL UDNÆVNT TIL NY CHEF FOR PANASONICS MOBILE LØSNINGER I EUROPA

Af Redaktionen

Steven vil fokusere på fortsat regional vækst understøttet af udvidede livscyklusløsninger og vægt på bæredygtighed.

  Panasonic Connect Europe annoncerede i dag, at Steven Vindevogel bliver chef for Mobile Solutions Business Division Europe og forlader sin rolle som stedfortrædende.

Han kommer til at bygge videre på Panasonic TOUGHBOOKs resultater som Europas førende producent af robuste mobile computere ved fortsat at udvide virksomhedens udvalg af end-to-end-løsninger samt at øge fokus på bæredygtighed.

STEVEN VINDEVOGEL UDNÆVNT TIL NY CHEF FOR PANASONICS MOBILE LØSNINGER I EUROPA

Steven Vindevogel

“Digitaliseringen af den mobile arbejdsstyrke giver vores kunder en ny verden af muligheder, uanset om det er konkurrencefordele inden for transport og logistik, produktion og forsyningskæden eller forbedrede responstider og tilslutningsmuligheder for beredskabstjenester og forsvar. Men robust hardware alene er ikke nok. Kunderne har brug for en mobil computerpartner, der kan arbejde sammen med dem – hele vejen gennem enhedernes livscyklus – og hjælpe med at holde dem konkurrencedygtige. Det er der, vi fokuserer på,” siger Steven Vindevogel.

I løbet af sin tid som stedfortrædende chef stod Steven Vindevogel i spidsen for udviklingen af TOUGHBOOK end-to-end-løsninger, en portefølje af tjenester, der tilbyder skræddersyet, livslang support til virksomheders robuste investeringer i mobil databehandling – fra skræddersyet applikationsudvikling til forebyggende support og service. Dette fokus vil accelerere, efterhånden som organisationen fortsætter med at udvikle tjenester, der gør det muligt for kunderne at drage fordel af nye teknologier, såsom private 5G-netværk.

Tidligere i år stod Steven Vindevogel i spidsen for lanceringen af Toughbook Revive, et non-profit initiativ, der opfordrer kunder til at donere udgåede enheder, så de kan genbruges eller genbruges i et nyt liv i mindre organisationer og velgørende organisationer. “Med strammere it-budgetter og bæredygtighed som en vigtig faktor i vil mobilbrugere føle sig trygge ved, at de foretager fremtidsorienterede, pålidelige investeringer,” forklarede han. “Vores enheder er designet til at holde i mange år og kan med den nyeste indbyggede modularitet nemt tilpasses i marken til forskellige opgaver i hele deres levetid. Lanceringen af TOUGHBOOK Revive var det næste logiske skridt på den rejse mod at skabe en cirkulær økonomi.”

Før Steven kom til Panasonic som Business Manager i Belgien, bestred han lederposter hos andre teknologigiganter som Sony Ericsson og Packard Bell. Han har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi fra Gent Universitet.

Steven efterfølger Daichi Kato, som hjalp med at udvikle TOUGHBOOK i løbet af sin toårige ansættelse og er blevet forfremmet til administrerende direktør for Panasonic Avionics Business Unit i Japan.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>