Polestar 3 SUV med elektrisk ydeevne vil blive produceret i USA
Hjem ELBIL Polestar 3 SUV med elektrisk ydeevne vil blive produceret i USA

Polestar 3 SUV med elektrisk ydeevne vil blive produceret i USA

Af Redaktionen

Polestar, det svenske premium-brand for elbiler, annoncerer i dag, at den første fuldelektriske SUV vil blive produceret i USA.

Den kommende Polestar 3, en aerodynamisk elektrisk SUV, vil blive produceret sammen med de nye Volvo-køretøjer i Volvo Cars produktionscenter i Ridgeville, South Carolina.

Polestar-køretøjer fremstillet i South Carolina vil være til salg i USA.

Overflytningen til USA betyder, at Polestar bliver et globalt brand med en industriel kapacitet på de to største enkeltmarkeder for elektriske køretøjer i verden – USA og Kina – ved siden af hovedsædet og etablerede salgs- og distributionsmuligheder i Europa.

”Polestar 3 vil blive fremstillet i Amerika for vores amerikanske kunder,” siger Thomas Ingenlath, Polestars administrerende direktør. ”Jeg husker den positive respons, da jeg første gang delte Polestars vision her i USA, og jeg er stolt over, at vores første SUV vil blive produceret i South Carolina. Fra nu af er USA ikke længere et eksportmarked, men et hjemmemarked.”

Annonceringen understreger også Polestars engagement i det amerikanske detailmarked, som gennemgår en periode med hurtig ekspansion. Polestar åbner omkring 25 Polestar ‘Spaces’ over hele landet i 2021. Polestar Spaces tilbyder kundefaciliteter såsom hjemmetestkørsler, gratis afhentning og levering services samt mobil service til forbrugere på markeder, der stadig afventer åbningen af et Polestar Space.

Polestar blev lanceret i 2017 af Volvo Cars og Geely Holding. Ridgeville-anlægget blev åbnet i 2018 af Volvo Cars. Polestars evne til at dele et produktionsanlæg med Volvo Cars fremhæver de betydelige industrielle og økonomiske synergier, det genererer som følge af dets ejerskabsstruktur.

”Produktionen i USA reducerer leveringstider såvel som miljøpåvirkningen forbundet med transport af køretøjer rundt om i verden. Det vil endda have en positiv indvirkning på prisen på Polestar 3,” siger Dennis Nobelius, vicedirektør hos Polestar. “Alt dette gør brandet endnu mere konkurrencedygtigt på det kritiske amerikanske salgsmarked.”

Polestar 3 kommer til at være den første bil fra den nye generation af elektriske biler fra Volvo Car Group, som er designet fra bunden til at være fuldelektrisk. Den aerodynamiske elektriske SUV har de førende forbindelsesfunktioner i branchen baseret på Googles oprindelige Android Automotive OS infotainment-system samt avancerede, sikkerhedsfokuserede autonome kørefunktioner. Produktionen af Polestar 3 forventes at begynde globalt i 2022. Alle produktoplysningerne vil være tilgængelige på et senere tidspunkt.

Nyhederne om udvidelsen af Polestars produktion kommer som følge af den nylige annoncering om, at virksomheden samlede 550 millioner dollars fra en gruppe af langsigtede investorer i april. Virksomheden har bekræftet, at de vil undersøge potentielle fremtidige finansieringsmuligheder.

Polestar 3 SUV med elektrisk ydeevne vil blive produceret i USA

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>