Ny Dell Latitude gør det endnu lettere at arbejde mobilt
Hjem DISTANCEARBEJDE Ny Dell Latitude gør det endnu lettere at arbejde mobilt

Ny Dell Latitude gør det endnu lettere at arbejde mobilt

Af Redaktionen

Dell Technologies har netop lanceret Dell Latitude 7320 Detachable, som gør det endnu lettere at arbejde mobilt og på farten.

Ny Dell Latitude gør det endnu lettere at arbejde mobilt

Den nye laptop kommer i et elegant design med fokus på hurtig forbindelse, kraftfuld ydelse og høj sikkerhed.

I en tid hvor arbejdspladsen er blevet langt mere mobil, er værktøjerne nødt til at udvikle sig i samme retning. Derfor har Dell Technologies netop lanceret Latitude 7320 Detachable: En let, elegant og alsidig pc, der er nem at have med på farten, hvor tastaturet kan afmonteres fuldstændig fra skærmen, så enheden kan bruges som tablet.

Kraftfuld ydelse og lynhurtigt log-in

Den nye Latitude 7320 Detachable er den første laptop i verden, der kommer med en aftagelig Intel EVO-certificeret skærm. Pc’en indeholder de nyeste 11. generation af Intel® Core™ i7 vPro®-processorer, der giver 54 procent bedre ydelse end sin forgænger samt indbyggede sikkerhedsfunktioner og bedre stabilitet, der tilsammen gør Latitude 7320 Detachable til verdens mest kraftfulde og sikre 2-i-1-laptop til virksomheder.

Dell Latitude 7320 Detachable kommer også med funktionen Express-Sign-in, der registrerer din tilstedeværelse. Når du kommer i nærheden af laptoppen, vil enheden automatisk og straks tænde og logge dig på. Den kommer desuden med mulighed for både Intel Wi-Fi 6, 4G LTE mobilt bredbånd og eSIM-forbindelse, der kan integreres med WWAN. Dermed er du sikret en god forbindelse, hvor end du befinder dig.

Batteriet er placeret langs skærmens bund og har to modstående stikventilatorer, der sikrer at enheden forbliver nedkølet og er behagelig at arbejde på.

Brug pc’en overalt
Latitude 7320 Detachable er udstyret med Dell Technologies’ hidtil klareste skærm. Kombineret med ComfortView Plus reduceres skærmens blålige lys, så man ikke overbelaster og generer øjnene. Tastaturet kan nemt afmonteres fra skærmen, hvorefter man kan benytte laptoppen som tablet og arbejde på farten.

Andre funktioner:

  • Hurtigtopladende pen: Pc’en kommer med en tilhørende stylus-pen, så man nemt kan styre præsentationer under et møde eller benytte laptoppen, når tastaturet er afmonteret. Pennen kan desuden oplades til 100 procent på blot 30 sekunder, hvilket gør det til verdens hurtigst opladende stylus-pen til en Detachable laptop. Ved fuld opladning kan pennen benyttes i hele 90 minutters.
  • Bygget med fokus på bæredygtighed: Latitude 7320 Detachable er EPEAT Gold-certificeret. Desuden er der benyttet vandbaseret maling på alle de malede dele og emballagen er produceret af 75 procent HDPE-genbrugsplast og 25 procent havplast.
  • Klar til online møder: Laptoppen kommer både med et 5 MP-frontkamera samt et 8 MP-bagvendt kamera med TNR (Temporal Noise Reduction), der giver lysere og skarpere billeder selv i svagt lys.
  • Funktionelt design: Alle laptoppens sikkerhedsfunktioner er indbygget i selve skærmen, hvilket betyder, at man sikkert kan benytte laptoppen – både med og uden tastatur.

Pris og tilgængelighed:

  • Latitude 7320 Detachable er tilgængelig nu til en pris, der starter på 15.899 kr.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>