Ports Group køber BRANDIT – Sammen bygger de et europæisk IP-powerhouse
Hjem VIRKSOMHED Ports Group køber BRANDIT – Sammen bygger de et europæisk IP-powerhouse

Ports Group køber BRANDIT – Sammen bygger de et europæisk IP-powerhouse

Af Redaktionen

Den hurtigt voksende veteran inden for IP og domæneadministration, Ports Group, nærmer sig hastigt sit mål som Europas næste powerhouse.

Den svenske virksomhed har gennemført et opkøb af den prisvindende og højprofilerede europæiske IP-ekspert BRANDIT.

Ports Group har været kendt under forskellige navne og har skabt sin egen vej. I dag er det en veteranvirksomhed inden for branchen siden starten i 1994. For nylig har virksomheden oplevet kraftig vækst, tilføjet tre nye virksomheder til sin portefølje og gennemført et opkøb af markedsudfordreren BRANDIT.

Ports Group køber BRANDIT – Sammen bygger de et europæisk IP-powerhouse

Jesper Knudsen, grundlægger og administrerende direktør i BRANDIT

 Med opkøbet af BRANDIT står vi skarpere og får en stærkere markedsposition. Vi tilføjer ekspertise inden for domæner, varemærkebeskyttelse og fem nye markeder; Italien, Schweiz, Norge, Tyrkiet, og Danmark. Tilføjelsen af flere topplacerede brancheeksperter styrker vores markedsposition endnu mere. Sammen bliver vi førende og det oplagte valg, når det kommer til IP- og domæneløsninger, siger Magdalena Bonde, administrerende direktør i Ports Group.

BRANDIT er et stort navn på markedet, og repræsenterer mange højprofilerede brands og IP-eksperter rundt omkring i Europa. Virksomheden har mere end 700 kunder i 33 lande.

Den danske CEO og grundlægger Jesper Knudsen, er på top 10 over thought leaders globalt med et robust netværk og 20 års brancheerfaring. Hovedkontoret er placeret i Zürich, og kundeporteføljen omfatter nogle af verdens førende brands. Virksomheden er også knyttet til nogle af de mest magtfulde netværk inden for branchen, såsom INTA (International Trademark Associations), Marques og ECTA.

– Vi har analyseret alle muligheder, og med vores værdier i baghovedet, konkluderet at et joint venture med Ports Group er det perfekte match. Ports Group er en virksomhed, der deler de samme værdier som BRANDIT, og de ønsker at være de bedste i verden. Vi tror på, at vi sammen har en mulighed for at blive den mest indflydelsesrige virksomhed inden for branchen, siger Jesper Knudsen, grundlægger og administrerende direktør i BRANDIT.

I 2022 tilføjede Ports Group tre virksomheder til sin portefølje ved at opkøbe Otmore Limited, Corebiz Solution og Inbrand. De nye tilføjelser styrker Ports Groups position som den førende nordiske spiller og udbyder af platformsbaserede IP- og domænetjenester. Det er i tråd med virksomhedens ambitiøse vækststrategi, hvor en af taktikkerne er at tilføje et til to nye opkøb om året i de kommende fem år. Strategien har indtil videre givet pote, da virksomhedens omsætning er steget fra 14 millioner EUR i 2021 til lidt over 22 millioner EUR i 2022. Målet er at nå op på mindst 100 millioner EUR i omsætning i 2027.

– Vi glæder os til at gå ind i 2023 med flere muskler. Vi bygger et IP- og domæne-powerhouse sammen med BRANDIT, og det vil sætte vores navn på det internationale marked. 2023 bliver et år, vi vil huske, siger Magdalena Bonde.

EY Corporate Finance har fungeret som finansiel rådgiver og Setterwalls Advokatbyrå som juridisk rådgiver for Ports Group i transaktionen. Parterne har valgt ikke at oplyse købesummen. Transaktionen blev indgået den 10. januar 2023.

BRANDIT, som for nylig fusionerede med Ports Group og ændrede navn til Abion.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>