Her er de perfekte hårde pakker til at lægge under juletræet
Hjem NYHEDER Her er de perfekte hårde pakker til at lægge under juletræet

Her er de perfekte hårde pakker til at lægge under juletræet

Af Redaktionen

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er blevet tid til at gå på jagt efter de perfekte julegaver.

Her er de perfekte hårde pakker til at lægge under juletræetJulegaveindkøbene er ofte forbundet med stress og jag, men bare rolig – her kommer de bedste julegaveidéer fra Sony, der gør jagten på nemmere, og som helt sikkert vil skabe begejstring juleaften. Der findes nemlig intet bedre end at åbne hårde pakker.

De perfekte julegaver til musikelskeren

Alt fra hovedtelefoner med prisvindende støjreduktion og højttalere med ekstra bas til hovedtelefoner for træningsentusiasten. Disse julegaveidéer er til dem, der altid har et beat kørende i baggrunden – eller til dig, der gerne bare vil høre All I Want for Christmas igen og igen og…

Hovedtelefoner med støjreducering – WH-1000XM4

Her er de perfekte hårde pakker til at lægge under juletræetDisse hovedtelefoner er et perfekt match til den, der gerne vil lukke omverden ude og fokusere på musikken. WH-1000XM4 har allerede vundet mange priser i Norden for deres brancheførende støjreduktion, smarte funktioner og design. Hovedtelefonerne kombinerer et stilrent og let design med høj komfort og bløde ørepuder, der gør, at man knap nok bemærker, at man har dem på.

Hovedtelefonerne har fantastisk lydkvalitet og lukker alle forstyrrelser ude. Det er derfor også den perfekte gaveidé til pendleren, som har brug for sin egen stillezone.

Med en batterilevetid på op til 30 timer, med støjreduktion slået til og op til 38 timer uden, kan musikken få lov at køre på repeat.

Hovedtelefonerne findes i sølv og sort.

Læs mere om WH-1000XM4 her: https://www.sony.dk/electronics/hovedboejle-hovedtelefoner/wh-1000xm4

Vejledende udsalgspris: 2.800 kr.

Stor lyd fra en lille højttaler – SRS-XB23

Her er de perfekte hårde pakker til at lægge under juletræetDenne trådløse højttaler kommer i et kompakt, elegant udseende, der passer ind i ethvert hjem. Den har en batterilevetid på op til 12 timer og kommer i et robust vand- og støvafvisende design, hvilket gør den perfekt at have med over alt – selv på kælketuren.

Højttaleren kommer i en farve til enhver smag: Sort, grå, blå, grøn og rød.

Læs mere om SRS-XB23 her: https://www.sony.dk/electronics/traadloese-hoejttalere/srs-xb23

Vejledende udsalgspris: 1.000 kr.

Til sportsentusiasten – WF-SP800N

Her er de perfekte hårde pakker til at lægge under juletræetLeder du efter den rette gave til sportsentusiasten? Disse trådløse sportshovedtelefoner er det perfekte match til at booste al slags træning, takket være fordybende lyd og støjreduktion, som lukker omverden ude. Hovedtelefonerne er både vand- og svedafvisende, og batterilevetiden skal man heller ikke bekymre sig om. Med det tilhørende opladningsetui sikrer hovedtelefonerne nemlig helt op til 18 timers musik med støjreduktion slået til og op til 26 timer uden.

Hovedtelefonerne kommer i sort, hvid og blå.

Læs mere om WF-SP800N her: https://www.sony.dk/electronics/virkelig-traadloest/wf-sp800n

Vejledende udsalgspris: 1.500 kr.

Et tv til filmnørden – A9 48”

Her er de perfekte hårde pakker til at lægge under juletræetJulen er lig med tid til filmhygge. Med Sonys 48” A9 tv kan alle yndlingsfilm opleves i fantastisk kvalitet.

Tv’et er den nyeste tilføjelse til Sonys MASTER-serie. Det er et smukt OLED-tv i kompakt størrelse, som passer ind i alle stuer. Tv’et giver dyb sort, levende farver og realistiske billeder, hvilket garanterer en fantastisk visuel oplevelse. Takket være Acoustic Surface Audio fungerer skærmen som en højttaler, hvilket sikrer, at lyd og billede altid harmonerer.

Med Android Smart-tv kan al indhold på dine foretrukne abonnementstjenester nemt og hurtigt tilgås, så der er mere tid til bare at slappe af og nyde oplevelsen.

Læs mere om A9 48” tv’et her: https://www.sony.dk/electronics/fjernsyn/a9-series

Vejledende udsalgspris: 14.000 kr.

Et kamera til at forevige de gyldne øjeblikke – ZV1

Her er de perfekte hårde pakker til at lægge under juletræetMed et kamera i lommen er du sikker på, at du altid kan fange de bedste øjeblikke. Og dette kamera er netop designet til at have med i lommen. Dets kompakte størrelse gør, at du kan have det med hvor som helst, så du aldrig misser det perfekte øjeblik. Kameraet optager utrolige 4K-videoer og sørger for, at der altid er fokus på øjnene. Med en mikrofon, der reducerer baggrundsstøj samt en LCD-berøringsskærm er ZV-1 det perfekte kamera til dig, der ønsker at forevige juleminderne eller vil skabe kvalitetsindhold til dine sociale platforme.

For mere information, besøg: https://www.sony.dk/electronics/cyber-shot-kompakte-kameraer/zv-1

Vejledende udsalgspris: 6.500 kr.

Komplet oplevelse i kompakt størrelse – Xperia 5 II

Her er de perfekte hårde pakker til at lægge under juletræetXperia 5 II er Sonys nyeste 5G-telefon, som kommer i den ideelle størrelse. Telefonen kommer med en 6.1” skærm i 21:9 CinemaWide-format, hvilket giver maksimal skærmplads, og derfor også er ideel til multitasking, da to apps kan vises på skærmen samtidig. Skærmens format samt den høje ydeevne, gør telefonen perfekt til alle, der elsker film- og gaming.

Xperia 5 II kommer desuden med tre objektiver samt den nyeste teknologi fra Sonys prisbelønnede Alfa-kameraer, hvilket sikrer fantastiske billedserier fra juleferien.

Xperia 5 II kommer i blå, sort og grå.

Læs mere om Xperia 5 II her: https://www.sony.dk/electronics/smartphones/xperia-5m2

Vejledende udsalgspris: 6.499 kr.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>