SSI SCHÄFER fejrer 10 år i Danmark
Hjem NYHEDER SSI SCHÄFER fejrer 10 år i Danmark

SSI SCHÄFER fejrer 10 år i Danmark

Af Redaktionen

Der er fart over feltet hos lager- og logistikspecialisten SSI SCHÄFER A/S, som i år kan fejre både 10-års jubilæum i Danmark og direktør Ole Madsens 50-års fødselsdag.

SSI SCHÄFER fejrer 10 år i Danmark 1

Direktør Ole Madsen kan i år kan fejre både SSI SCHÄFERs 10-års jubilæum i Danmark og sin egen 50-års fødselsdag

Virksomheden har vækstet massivt i antal medarbejdere og kompetencer de sidste 10 år, hvor virksomheden har udviklet sig fra at være agentur til at være systemintegrator.

Der arbejder i dag ca. 125 medarbejdere hos SSI SCHÄFER i Danmark, men det hele startede med en enkeltmandsvirksomhed stiftet af Ole Madsen. Ole, som oprindeligt er uddannet elektriker og stærkstrømsingeniør, skrev under sin MBA en afhandling, som afdækkede potentialet for automation i Norden. Denne afhandling gav Ole idéen til at stifte en virksomhed med speciale i logistik og automation, som senere blev til SSI SCHÄFER A/S. ”Jeg gik ind på markedet i 2005, fik en forrygende start og blev hurtigt indlemmet i SSI SCHÄFER-familien,” fortæller Ole.

Siden opstarten har SSI SCHÄFER A/S vækstet massivt, og i dag styres 9 kontorer i 16 lande med i alt 420 medarbejdere i Skandinavien, Baltikum og Rusland fra Hadsund. ”Først var vi en dansk afdeling af SSI SCHÄFER, men med vores stærke medarbejdere har vi kunnet udvide succesen til mange andre lande,” forklarer Ole Madsen om væksten i virksomheden. Ikke kun størrelsen på virksomheden, men også kompetencerne i den er vokset, og virksomheden er gået fra at være et agentur til i dag at være systemintegrator, som realiserer både små og store projekter lokalt i den nord- og østeuropæiske region. ”Jeg er stolt af, at vi har sat et hold, som kan konkurrere på internationalt plan med de største virksomheder i verden inden for branchen,” fortæller Ole, der, som direktør for kontorer i flere lande, også selv kan mærke, at virksomheden er blevet mere international: ”Selvom der er mange rejsedage, når man har medarbejdere i 16 lande og 16 tidszoner, er det bestemt ikke blevet mindre spændende,” fortæller en smilende Ole Madsen om sin stilling som direktør for regionen.

Succesen tilskriver Ole medarbejderne og organisationen. Hovedkontoret i Danmark huser både egen projekt-, IT- salgs- og serviceafdeling samt 24/7 helpdesk til kunderne. Virksomheden kan derfor følge og vokse med sine kunder, som spænder fra de helt små til de helt store virksomheder, og det resulterer ofte i langvarige partnerskaber: ”Jeg er stolt af, at de kunder, som valgte os for 10 år siden, stadig vælger os i dag. Måske er det hele humlen ved vores succes,” fortæller direktøren.

Selvom der har været fuld fart på de sidste ti år, er der ikke noget, som tyder på, at de næste ti bliver mindre spændende: ”Jeg ser frem til de næste ti år, hvor jeg forventer at SSI SCHÄFER vil styrke sin position på markedet. Vi kan se frem mod et marked, hvor både kunder og teknologi er i hastig vækst med stor fokus på software,” fortæller direktøren om fremtiden.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>