Lydlegenden AKG fire nye trådløse hovedtelefoner med personaliseret premium lyd
Hjem NYHEDER Lydlegenden AKG fire nye trådløse hovedtelefoner med personaliseret premium lyd

Lydlegenden AKG fire nye trådløse hovedtelefoner med personaliseret premium lyd

Af Redaktionen

HARMAN International, en virksomhed der er 100% ejet af Samsung Electronics Co. Ltd., annoncerer i dag en ny serie af højtydende høretelefoner, inklusiv de prisvindende AKG N700NC.

Lydlegenden AKG fire nye trådløse hovedtelefoner med personaliseret premium lyd 2Adaptive støjreducerende hovedtelefoner, der er optimeret for at opnå en balanceret og detaljerig lyd. Den nye serie af hovedtelefoner fås med AKGs signaturlyd, der blandt andet har vundet en GRAMMY.

– HARMAN og Samsung tror fuldt ud på en satsning i meningsfyldt innovation, der muliggør det umulige og tager brugeroplevelsen til det næste niveau, siger Dave Rogers, President Consumer Audio hos Harman. AKG N700NC er designet til de forbrugere, der efterspørger en premium oplevelse, og Y500 er alternativet til dem, som vil have et stilrent design og en glimrende lydoplevelse til en skarp pris. Vores nye hovedtelefoner gør det muligt at nyde perfekt balanceret og autentisk musik på præcis den måde, som intentionen var hos artisten, der oprindeligt indspillede musikken.

N700NC – Premium hovedtelefoner giver en førsteklasses lydoplevelse
AKG kombinerer komfort, et stilrent design og den seneste teknologi i de adaptive støjreducerende over-ear AKG N700NC hovedtelefoner. Modellen har allerede vundet en EISA-pris.

Den indbyggede støjreducerende funktion gør AKG N700NC til din perfekte rejsemakker. Du skal blot klikke på én knap, og så er den støjreducerende funktion slået til eller fra, og du kan så let som ingenting fordybe dig i musikken eller have en dialog med din sidemakker.

Funktionerne ”Perfect Calls” og ”Talk Thru” gør det nemt at tage opkald på farten ved at eliminere forstyrrende og udefrakommende lyde.

N200, Y500, Y100 – Kraftfulde hovedtelefoner for musikelskere
De to magnetiske earbuds i AKG N200 er forbundet af højkvalitetstofskabler for nem kabelhåndtering. Resten af modellen er trådløs men stadig garant for en exceptionel lydoplevelse i en høj kvalitet med Qpt-x teknologi/AAC-audio support.

Modellerne AKG Y500 og AKG Y100 kombinerer slidstærke materialer med AKGs unikke lydkvalitet og det stilrene design, hvilket gør dem til det perfekte match for musikentusiaster. Ved blot at trykke på en enkelt knap er det muligt at anvende Ambient Aware teknologi, som straks forøger opmærksomheden på miljøet omkring en.

AKG Y500 har desuden en ”Auto Play/Pause” funktion, som automatisk sætter lyden på pause når hovedtelefonerne tages af, og starter automatisk lyden igen, når hovedtelefonerne tages på igen.

Lanceringsdatoen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>