Nem, enkel og effektiv udlægshåndtering
Hjem SIKKERHED Enkel og effektiv udlægshåndtering

Enkel og effektiv udlægshåndtering

Af Redaktionen

Få styr på jeres kvitteringer

Er du ejer eller måske økonomiansvarlig i en virksomhed med fx mange sælgere eller andet personale, som ofte arbejder ude af huset, ved du helt sikkert, at det kan være rigtig svært, at holde styr på alle de mange forskellige kvitteringer.

Der er først og fremmest mange af dem, og så kan de små lapper papir også hurtigt forsvinde. Derfor har rigtig mange af os brug for et smartere system til at få styr på de mange kvitteringer. Læs med her og hør mere om, hvordan I med hjælp fra Acubiz kan få styr på problemet.

Digitale løsninger

I dag er der allerede taget et skridt mod nemmere håndtering af kvitteringer, da man med sin smartphone nemt kan få taget et billede, som man sender til virksomhedens bogholder. Som bogholder skal man dog stadig sidde og indtaste alle de forskellige informationer på kvitteringerne, og det kan samtidig også ske, at billedet simpelthen er for utydeligt og at den fysiske kvittering samtidig er smidt ud. Selvom der er sket noget på området, er det altså stadig ikke den mest effektive måde at klare udlægshåndteringen på. Derfor er der mange gode grunde til, at I som virksomhed skal investere i smarte digitale værktøjer, så udlægshåndtering effektiviseres.

Effektiviser udlægshåndteringen med hjælp fra Acubiz

For at gøre hele processen nemmere og mere effektiv, kan I få hjælp fra Acubiz, som tilbyder digital udlægshåndtering. På den måde skal dine medarbejdere blot tage et billede af kvitteringen og indtaste få oplysninger, hvorefter registreringen afsluttes og sendere videre til godkendelse.

Nem, enkel og effektiv udlægshåndtering

For medarbejderen bliver det ikke nemmere, da man kan komme af med kvitteringen straks og komme hurtigt videre til de vigtige arbejdsopgaver. For godkender og finansafdeling er det ligeledes fordelagtigt, da man kan få et samlet overblik og hurtigt godkende eller afvise forskellige udlægninger. Det hele foregår digitalt, så udlægshåndtering i virksomheden kan ske nemt og effektivt. Der er både tid at spare og penge at hente, for både dig og alle dine medarbejdere i virksomheden.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>