Tata Consultancy Services skal hjælpe Nokia med nyt cloudbaseret HCM-system
Hjem NYHEDER Tata Consultancy Services skal hjælpe Nokia med nyt cloudbaseret HCM-system

Tata Consultancy Services skal hjælpe Nokia med nyt cloudbaseret HCM-system

Af Redaktionen

Tata Consultancy Services (TCS) skal hjælpe Nokia med at simplificere og nytænke virksomhedens medarbejderoplevelse gennem implementeringen af en ny cloudbaseret IT-platform.

TCS er valgt af Nokia til at udvikle, og forbedre, medarbejderoplevelsen gennem virksomhedens interne it-platform. Et IT-projekt, der omfatter alle Nokias ansatte i flere end 130 lande.

Projektet er en del af Nokias ‘One Nokia Digital’ strategy fra 2021, der skal styrke telegigantens konkurrencedygtighed gennem øget digitalisering af driften. En central del er HR-systemerne, der i dag er on-premise systemer, og som nu erstattes med en ny cloud-baseret Human Capital Management platform (HCM). Løsningen gør det hurtigere og enklere for ansatte i Nokia at håndtere og skalere HR-services globalt.

TCS’ konsulenter kommer til at arbejde tæt sammen med Nokia om at udrulle human-centric, cloud-first modellen gennem et redesign af nuværende HR-processer, og at implementere en række nye digitiale HR-løsninger, baseret på Oracles Fusion Cloud Human Capital Management (HCM) platform. De nye simplificerede HR-cloudbaserede løsninger vil gøre hverdagen mere effektiv for Nokia’s ansatte, og give ledere adgang til indsigter og analyser, så de kan træffe de rette beslutninger i understøttelsen af arbejdsrelatede initiativer.

“I dag forventer man at få samme service på arbejdet som i hjemmet; det skal være intuitivt, kontekstuelt og personificeret. Ved Nokia har vi mennesket i centrum i alle aspekter, så vores fokus er kontinuerligt at forbedre vores medarbejderoplevelse. Vi stoler på, at vi med TCS’ rådgivning og support kan optimere vores IT-drevne mederarbejderprocesser, så de blivere enklere og mindsker bureaukrati,” siger danske Lisbeth Nielsen, der er Interrim Chief People Office ved Nokia.

Udover Oracle-platformen vil TCS arbejde ud fra deres Business 4.0™ framework samt TCS Crystallus™, der er en række prækonfigurerede industri- og virksomhedsløsninger, og deres change management konsulentydelser for at sikre en effektiv implementering og medarbejdertransformation ved Nokia.

Den nye integrerede HR-platform vil hjælpe Nokia med at forbedre medarbejderoplevelsen, booste produktiviteten, drive innovation og optimere agiliteten ifm. at tilpasse sig og trives i en evigt-foranderlig virkelighed.

“TCS er en central aktør på Nokia’s digitalisering- og transformationsrejse. Vi ser frem til at styrke vores relation med TCS i takt med, at vi transformerer vores HR-værktøjer og -praktikker samt forbedrer medarbejderoplevelsen for vores alle vores teams globalt,” siger Alan Triggs, der er Chief Digital Officer ved Nokia.

Tata Consultancy Services skal hjælpe Nokia med nyt cloudbaseret HCM-system“TCS har arbejdet tæt sammen med Nokia i flere end 15 år, og i denne periode ført visionære initiativer på tværs af applikationer, IT, forretningsvertikaler og R&D-funktioner, ud i livet. Vi er glade for at udvide vores lange samarbejde med Nokia til også at omfatte transformationen af deres HCM-platform, ved at udnytte vores kontekstuelle viden, teknologifortståelse og funktionelle ekspertise”, siger V Rajanna, Global Head, Communications, Media, and Technology Business, TCS.

Med en dybdegående forståelse for industristandarder, regionale regulative krav og advancerede teknologiske specialiseringer, hjælper TCS virksomheder inden for kommunikation-, medie- og teknologisektorer, med at designe og bygge digitale løsninger, der er fleksible og passer til kundernes krav. TCS’ løbende investeringer i forskning og innovation, har resulteret i en  portefølje af brancheførende frameworks, acceleratorer, produkter og platforme, der markant øger kundernes multi-horisontale cloud-transformationshastigheder.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>