Bedste gin fra hele verden
Hjem EFTER ARBEJDE Bedste gin fra hele verden

Bedste gin fra hele verden

Af Redaktionen

Gin er en både kendt og populær drik i Danmark, som ofte nydes til festelige lejligheder.

Gins historie går helt tilbage til 1600-tallet, hvor den havde ophav i Holland, selvom mange fejlagtigt tror at gin er fra England.

Hos vinfordig.dk finder du et stort udvalg af gin, som er nøje udvalgt fra de bedste producenter i verden.

Bedste gin fra hele verdenDer findes 4 typer af gin, som alle bidrager med hver sin unikke smagsoplevelse. Hos Vinfordig.dk finder du en gin af enhver type i vores sortiment.

Den mest populære gin i sortimentet er London Dry. London Dry fungerer som en kvalitetskontrolbetegnelse, som giver kunden en sikkerhed for, at ginen er fremstillet af en god kvalitet. Ginen er først destilleret efter, at alle dens ingredienser og smagsforstærkere er tilsat i spiritussen. Det giver en stærk og sprød smag med noter af enebær og citrus.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>