HP lancerer Poly Voyager Surround 80 UC – klar kommunikation i støjende miljøer
Hjem NYE PRODUKTER HP lancerer Poly Voyager Surround 80 UC – klar kommunikation i støjende miljøer

HP lancerer Poly Voyager Surround 80 UC – klar kommunikation i støjende miljøer

Af Redaktionen

For nyligt annoncerede Poly, en virksomhed under HP Inc., Poly Voyager Surround 80 UC med professionel lyd- og videoløsning og AI-drevet software, der giver optimale betingelser for storrumskontorer eller støjende omgivelser.

Det nye Poly Voyager Surround 80 UC giver medarbejderne mulighed for at fokusere og lyde bedst muligt med fordybende, rig lyd og adaptiv ANC (Active Noise Cancellation).

Det er det første boomless headset, der er certificeret til Microsoft Teams Open Office på grund af dets fremragende ydeevne i støjende miljøer. Bluetooth-headsettet til virksomheder har et elegant design, der giver fuld komfort, med bløde ørepuder og en justerbar hovedbøjle, der giver en ultralet pasform. Brugerne kan holde styr på tingene med op til 21 timers taletid, praktisk betjening på øret og smarte sensorer til automatisk besvarelse af opkald.

“HP er forpligtet til at levere løsninger, der fjerner barriererne i og uden for lokaler, så du kan se og lyde bedst muligt,” siger Andy Rhodes, Division President of Hybrid Systems, HP og fortsætter: “Vi er begejstrede for at kunne tilbyde den næste generation af lyd- og videoteknologi, forbedret med innovative AI-funktioner, så alle kan blive set og hørt med total klarhed.”

Arbejdsbetingelser forbedret på flere fronter

HP lancerer Poly Voyager Surround 80 UC – klar kommunikation i støjende miljøerI samspil med at forbedre samarbejdsoplevelser, lancerer HP også Poly Studio X52 der maksimerer den virtuelle mødeoplevelse i mellemstore mødelokaler med en alt-i-en videobar. Den nye Poly DirectorAI smart kamerateknologi tilbyder automatiserede kameraindstillinger som gruppe-, højttaler- og personindstillinger. 4K, 20MP-kameraet sikrer klar synlighed af alle deltagere og når selv de fjerneste hjørner af konferencelokalet uden billedforvrængning. Derudover lancerer HP også Poly Video OS som giver en samlet oplevelse på tværs af alle Poly-videokonferenceenheder.

Med sin seneste opdatering leverer Poly Video OS 4.1 nye funktioner og forbedringer så mødeoplevelsen forløber problemfrit.

Pris og tilgængelighed

  • Poly Studio X52 forventes at være tilgængelig i hele verden i sensommeren. Pris offentliggøres senere.
  • Poly Video OS 4.1 forventes at være tilgængelig i hele verden på tværs af Poly Studio X-serien af videobarer og Poly G7500 modulære videokonferencesystemer i sensommeren.
  • Poly Voyager Surround 80 UC forventes at være tilgængelig i hele verden i sensommeren. Pris offentliggøres senere.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>