3 har opgraderet 25 % af alle master til 5G
Hjem NYHEDER Teleselskabet 3 har opgraderet 25 % af alle master til 5G

Teleselskabet 3 har opgraderet 25 % af alle master til 5G

Af Redaktionen

Der har været travlt i masterne hos teleselskabet 3 på det seneste, og inden jul rammer man en milepæl i udrulningen af 5G og opgradering af 4G-netværket til 25 % af alle master.

For kunderne betyder det endnu bedre internet og højere hastigheder, der vil kunne ramme Gbit-hastigheder.

3 har opgraderet 25 % af alle master til 5GPlanen er at tilbyde 5G samt opgraderet 4G i hele Danmark i løbet af 2022.

For kunder hos teleselskabet 3, der påskønner lynhurtigt internet, er der godt nyt. 3 melder nemlig nu 25 % af sine master opgraderet til 5G. Derudover vil teleselskabet inden årets udgang have etableret i omegnen af 100 helt nye master med planer om 1.000 nye master i alt. Flere master betyder bedre dækning, samt bedre og hurtigere internet.

”I 2021 har vi virkelig arbejdet på højtryk med at opgradere vores mastepositioner til 5G i hele Danmark. 25 % af alle master er nu opgraderet, og en stor del af dem er aktive med det superhurtige C-bånd. Vi glæder os rigtig meget til at fortsætte arbejdet i 2022 og vise kunderne, hvor hurtigt 5G kan være,” siger netværksdirektør hos 3, Kim Christensen.

Opgraderingen betyder, at der hvor C-båndet – også kendt som det superhurtige og ’rigtige’ 5G – er aktiveret, kan kunderne opleve virkelig høje hastigheder, også i Gbit-størrelsen. Det er internet i suveræn kvalitet, som skaber en sublim brugeroplevelse for kunderne.

Som en del af opgraderingen af alle master, opgraderer 3 samtidig sit 4G-netværk. Her fordobler man kapaciteten for yderligere at styrke netværket og sikre den gode oplevelse, mens vi som samfund udbygger 5G-netværket.

Fakta om 5G hos 3

  • 25 % af alle master er opgraderet med 5G – og en stor del af dem er aktive med det superhurtige C-bånd (3500 MHZ-frekvensbånd)
  • C-båndet hos 3 muliggør meget hurtige hastigheder, der kan ramme Gbit-niveau
  • Parallelt opgraderer teleselskabet sit 4G-netværk med henblik på at fordoble kapaciteten

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>