Waoo giver TV-kunder flere muligheder: Lancerer Android app
Hjem TELEKOMMUNIKATION Waoo giver TV-kunder flere muligheder: Lancerer nu en Android app

Waoo giver TV-kunder flere muligheder: Lancerer nu en Android app

Af Redaktionen

Waoo lancerer nu en app til styresystemet Android, der findes på en lang række TV-mærker som Sony, Philips, TCL med flere, samt i en række medie-bokse fra bl.a. Nvidia Shield og Xiaomi.

Målet er at give TV-kunderne flere muligheder, hvor det er kunderne, der selv vælger mellem TV-boks og app – eller begge dele.

“Der er ingen tvivl om, at det danske TV-marked på mange måder står i en brydningstid. Jeg tror på, at konkurrencen skal vindes på at skabe produkter, der rammer kundernes behov både på TV-pakker og fiberbredbånd. Samtidig mener jeg fuldt og fast, at hardware og teknologi også vil have stor betydning fremover, fordi kvalitet og oplevelse fortsat er alfa og omega. Med den nye Android app, tilføjer vi endnu en mulighed til vores kunder,” siger Brian Lønroth, der er markedsdirektør for Waoo.

Waoo lancerede for nylig en ny TV-boks, der er baseret på Android 10-økosystem med en billedkvalitet i 4K HDR. Appens vil være det samme som på 3930 TV-boksen. Betjeningen vil dog være forskellig alt efter, hvilken version af Android-TV operativsystemet appen installeres på.

Fokus på kvalitet og muligheder

Waoo giver TV-kunder flere muligheder: Lancerer Android app

Hidtil har kunder med Apple TV kunne bruge Waoo appen, og nu får kunder med Smart TV også en app. Med Android TV-appen på et Android Smart TV kan man som udgangspunkt det samme som med Waoo TV på en smartphone/tablet. Det vil sige funktioner som Live-TV, TV-guide, Arkiv, Cloud Record og adgang til digitale tjenester. Video- og lydkvalitet er den samme som på de øvrige multiscreen enheder.

Appen hentes gratis via Google Play Store på Smart TV’et og kræver et Waoo TV login.

Her er Waoo TV tilgængeligt

Waoos fiberbredbånd og TV er tilgængeligt i store dele af Danmark, som bekendt gennem Fibia, der for nylig annoncerede, at udrulningen nu er nået 250.000 kunder, samt en lang række samarbejdspartnere, AURA, Energi Fyn, Nef Fonden og BornFiber:

“Waoos partnere knokler fortsat for at rulle fiberbredbånd ud, og det skal kunderne naturligvis kunne udnytte maksimalt. Det betyder, at vi fortsætter med arbejdet i at holde konkurrenterne på tæerne. Uanset om, det er at tilbyde samtlige sportskanaler i mellempakken eller kvaliteten af vores produkter på fiberbredbånd. Vi har en klar defineret opgave som kundernes stærke 3’er i markedet,” siger Brian Lønroth i Waoo, der for 11. år i træk blev kåret som Danskernes bedste internetselskab af Loyalty Group.

Waoo TV kunder har adgang til bl.a.:
  • Live-TV – fuld adgang til alle dine TV-kanaler
  • Start Forfra – start dine TV-programmer forfra
  • TV-arkiv – find masser af nye udsendelser hver uge
  • Cloud Record – optag eller se dine optagede programmer
  • Film og serier – adgang til tusindvis af film og serier. Både lejefilm og film og serier, der er inkluderet i dit TV-abonnement.

Med Waoo TV-appen til dit Android Smart TV slipper du for at skulle kable en TV-boks til dit TV eller bruge Chromecast – du finder det hele på skærmen, og du behøver kun din egen, velkendte fjernbetjening.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>