Vertiv udvider UPS-porteføljen
Hjem Vertiv Vertiv udvider UPS-porteføljen

Vertiv udvider UPS-porteføljen

Af Redaktionen

Nu tilgængelig på tværs af EMEA, Vertiv™ Edge Lithium-Ion UPS modeller, der giver længere batterilevetid og driftstid og leverer laveste samlede omkostninger

 Vertiv (NYSE: VRT), en global udbyder af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, annoncerede i dag tilgængeligheden af enfasede uafbrydelige strømforsyningssystemer (UPS) med lithium-ion battery modeller, der udvider porteføljen af line-interaktive UPS’er.

Med kapaciteter lige fra 1500 – 3000VA i tower og rack-monterbare konvertible designs, er den meget effektive enfasede Vertiv™ Edge Lithium-Ion UPS familie nu tilgængelig i Europe, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Takket være deres lavere vedligeholdelseskrav, er lithium-ion-batterier (også kendt som Li-ion or LIB) et naturligt match til implementeringer i udkanten af netværket, hvor it-support er begrænset. Sammenlignet med ventilregulerede blysyre (VRLA) batterier har lithium-ion batterier op til 3x længere levetid, hvilket forbedrer de totale omkostninger (cost of ownership – TCO). Desuden fungerer de med større effektivitet ved højere temperaturer, er mindre, lettere og leverer længere driftstid end VRLA -batterier, der bruges til UPS-systemer. Vertiv Edge Lithium-Ion UPS-familien giver op til 10 minutters batteribackup ved fuld belastning, i modsætning til cirka 4-5 minutter for en standard UPS med VRLA-batterier.

Vertiv udvider UPS-porteføljen“Efterhånden som digitaliseringen stiger, bevæger mange applikationer sig på kanten af netværket og kræver pålidelig strømbeskyttelse,” udtaler Karsten Winther, salgsdirektør for Vertiv i EMEA. “UPS-systemer med lithium-ion-batterier tilbyder omkostnings- og driftsfordele og reducerer også behovet for vedligeholdelse på stedet. I sidste ende betyder det mere stabilitet og besparelser ved kritiske edgeimplementeringer og en bredere vifte af muligheder for vores kunder.”

Vertiv Edge Lithium-Ion UPS er ideel til edge computing-websteder og til sundheds-, bank-, uddannelses-, detail- og offentlige applikationer. Den leveres med en standard fem års garanti på elektronik og batteri. Systemet kan integreres med Vertiv™ VR Rack til en standardiseret IT -infrastrukturløsning, der let kan implementeres på tværs af forskellige edgeplaceringer.

Vertiv™ Edge Lithium-Ion UPS familien er understøttet af Vertiv™ Power Insight software, der er gratis tilgængeligt til download på Vertiv’s website. Vertiv Power Insight giver brugerne mulighed for nemt at overvåge og administrere op til 100 rack-strømfordelingsenheder (rPDU’er) og UPS-systemer med lukningsbeskyttelse til individuelle og virtuelle servere, hvilket giver øget synlighed og bedre administration af flere edgeplaceringer. Den nye version af Vertiv Power Insight tilbyder VMware vCenter-plugin for at forenkle strømstyring og tilgængelighed.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>