DanDomain udvider til det norske marked
Hjem Nyheder DanDomain udvider til det norske marked

DanDomain udvider til det norske marked

Af Redaktionen

Næste milepæl hos DanDomain i Skanderborg i Danmark er nu nået.

De kan nu skrive DanDomain.no på cv’et. Den 16. juni 2021 lancerede de nemlig deres indtræden i Norge.

Nordmændene får nu muligheden for at nyde godt af DanDomains portefølje inden for domæner, webshops, hjemmesider, serverhosting og professionelle e-mails – og ikke mindst deres førsteklasses support.

DanDomain er, med sine godt 6.000 kørende webshops, 500.000 registrerede domæner og +75.000 kunder, Danmarks største udbyder af domæner og har tilegnet sig titlen som Danmarks førende webshopsystem. Med webshopsystemet fra DanDomain får kunden et e-handelsunivers spækket med spændende events, iværksættere og en masse viden.

En udvidet online tilstedeværelse

Efter et år med rekordmange nye kunder for DanDomain i 2020, udvider de nu til det norske marked. Nordens store online potentiale er ikke til at tage fejl af – og dette marked skal DanDomain udvides på. Coronakrisen har blandt andet medført, at butikker og private har fået øjnene op for mulighederne inden for e-handel som salgskanal, hvilket kan mærkes hos DanDomain.

”Den forhøjede efterspørgsel på webshops, har fået os til at tænke i nye markeder og muligheder – her kommer Norge på banen,” fortæller Anders Eiler, salgsdirektør for e-commerce hos DanDomain og fortsætter:

”Vi vil hjælpe vores fremtidige kunder i Norge med at få succes online gennem en fælles rejse – hvor vi tager dem i hånden og styrker deres online tilstedeværelse, så de kan fokusere på kerneforretningen. De ting, som har hjulpet os og vores kunder til succes i Danmark – lokal support, integrationer og tilstedeværelse – vil vi tage med til Norge.”

DanDomain udvider til det norske markedNorsk support året rundt

Som kunde hos DanDomain har man altid fri support – også i ens prøveperiode! Deres norsktalende specialister sidder klar til at hjælpe, rådgive og guide deres kunder på mail eller telefon alle ugens dage, hele året rundt. Opstår der spørgsmål er de kun et opkald eller en mail væk. Det er hér, DanDomain skiller sig ud med deres altid tilgængelige support. Det store omfang af support gør det muligt for kunderne at springe ud i det. DanDomain er der!

Særligt for DanDomain er:

  1. De gør det nemt for kunden at komme i gang
  2. De har styr på integrationer til betalingsløsninger, fragtløsninger, markedsføringskanaler og økonomisystemer
  3. De har +30 forskellige designs
  4. De har udviklet webshops efter søgemaskinernes anvisninger
  5. De afholder og tilbyder gratis kurser og workshops

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>