Accenture og VMware lancerer ny forretningsenhed, der gør rejsen til skyen nemmere

Accenture og VMware har udvidet deres partnerskab og lancerer nu en dedikeret forretningsenhed, der vil hjælpe virksomheder med at vedtage en Cloud First-strategi.

Accenture og VMware lancerer ny forretningsenhed, der gør rejsen til skyen nemmere

Accenture og VMware har udvidet deres partnerskab og lancerer nu en dedikeret forretningsenhed, der vil hjælpe virksomheder med at vedtage en Cloud First-strategi.

Dette er for at kunne gøre migrationen til skyen nemmere, opbygge moderne applikationer hurtigere og bruge skyen som grundlag for innovation og nye skalerbare forretningsmodeller.

Accenture VMware Business Group er en ny større investering på flere millioner dollars. Accenture og VMware har samarbejdet i mere end to årtier. Den nye forretningsenhed vil samle eksperter inden for hybrid cloud, cloudmigration, udvikling og modernisering af applikationer til skyen og sikkerhed for vigtige industrier.

Forretningsenheden er også en del af Accenture Cloud First, som Accenture lancerede i 2020. Virksomheden investerede 3 mia. dollars i nye funktioner, løsninger, partnerskaber og kundeengagement for at hjælpe kunder med at forme, flytte og drive deres forretning i skyen.

“Skyen er det mest kraftfulde værktøj til at styre ændringer,” siger Julie Sweet, administrerende direktør for Accenture. Da virksomheder fremskynder deres flytning til skyen og mod edge computing i løbet af de næste par år, vil Accenture VMware Business Group bidrage til den hastighed, omfang og sikkerhed, de har brug for til at drive deres virksomheder og skabe mere værdi.

Accenture VMware Business Group vil investere i en fælles marketing- og salgsorganisation, træne i VMwares teknologi til flere Accenture-medarbejdere og i nye løsninger baseret på VMware-teknologi. Virksomhederne vil også udvikle specifikke brancheløsninger, såsom en platform for teleselskaber til at fremskynde lanceringen af ​​5G og edge computing-tjenester.

“For at imødekomme kravene fra nutidens virksomheder skal virksomheder vedtage en multicloud-strategi hurtigere end nogensinde før,” siger Pat Gelsinger, administrerende direktør for VMware. I stigende grad kører kunder deres applikationer på en eller flere skyer og datacentre. Accenture VMware Business Group samler eksperter og ekspertise i verdensklasse, der er nødvendige for at levere den hastighed, smidighed og tilpasningsevne, der kræves i dag og i morgen.