Bygma Gruppen ansætter digital chef
Hjem KANALPARTNER Bygma Gruppen ansætter som digital chef

Bygma Gruppen ansætter som digital chef

Af Redaktionen

Eran Ravn Ben-Ami (36) tiltræder den 1. februar en nyoprettet stilling i Bygma Gruppen som digital chef.

Eran Ravn Ben-Ami er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og Aalborg Universitet (København) med speciale i eksport og teknologi samt værdikæde og innovationsledelse.

Han kommer senest fra en stilling i Implement Consulting Group som engagement manager inden for digital transformation, og har tidligere arbejdet i KPMG og hos FLSmidth.

Den bedste grobund er glade medarbejdere

Erans fokusområde i Bygma Gruppen bliver primært at arbejde med digitaliseringsinitiativer i koncernens selskaber. Målet er at øge den digitale modenhed på tværs af Bygma Gruppen og derigennem skabe en forbedret kundeoplevelse.

Bygma Gruppen ansætter digital chef

Eran Ravn Ben-Ami

”Lidt provokerende kan man sige at teknologi er værdiløst, hvis det menneskelige aspekt ikke er med” siger Eran. ”Jeg kender Bygma Gruppen som en stor, spændende virksomhed, hvor medarbejderne trives og føler sig værdsat. Det giver, ifølge min erfaring med strategisk digitalisering i organisationer, den bedste grobund for at skabe øget værdi gennem teknologisk fornyelse”.

Samspil mellem mennesker og teknologi

Eran Ravn Ben-Ami ser særligt frem til at bidrage til at gøre kundeoplevelsen bedre ved hjælp af en øget brug af teknologiske løsninger. For mig er det et drømme-scenarie at starte i en nyoprettet stilling inden for dette felt, og jeg glæder mig til at lære Bygma Gruppens interne og eksterne interessenter at kende. Når vi frembringer nye kundevendte initiativer, er det afgørende, at vi involverer kunderne så deres behov bliver mødt på bedst mulig vis. Det bliver samspillet mellem mennesker, forretning og teknologi, der bliver drivkraften i digitaliseringsinitiativerne”.

Eran Ravn Ben-Ami er født og opvokset i Kolding med en dansk mor og en israelsk far. I 2008 flyttede han til København for at læse og mødte sin hustru, Tina, på studiet. Parret er i dag bosat på Islands Brygge med børnene Walter på 4 og Ellinor på 1 år. Eran er glad for god mad og vin og er selv en fremragende kok. En stor del af fritiden bruges med familie og venner på blandt andet rejser til diverse vindistrikter.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>