Volvo EX90 kommer med nye Google HD Maps
Hjem TELEKOMMUNIKATION Volvo EX90 kommer med Googles nye HD Maps

Volvo EX90 kommer med Googles nye HD Maps

Af Redaktionen

Volvos nye fuldelektriske SUV, Volvo EX90, kommer med Googles nye HD Maps.

En kortteknologi, der giver meget detaljerede og opdaterede trafikoplysninger.

I den nye Volvo EX90 arbejder lidar, kameraer og radarer sammen for at forstå bilens omgivelser og bidrager til en øget sikkerhed. For yderligere at forbedre førerstøtte-teknologien på vej mod selvkørende biler i fremtiden, er der også behov for teknologi, som kan genkende omgivelsene: både umiddelbart foran bilen og på længere afstande.

Derfor kommer Volvo Cars, sammen med sin strategiske partner Polestar, nu med Googles nye HD Maps. Googles HD Maps er en omfattende korttjeneste, som er designet til at give bilen detaljeret trafikinformation. Teknologien kommer først til de nyeste lanceringer, Volvo EX90 og Polestar 3.

Strategisk partnerskab med Google

”Tilføjelsen af Google HD Maps i vores fremtidige bilportefølje markerer en udvidelse af vores strategiske samarbejde med Google, og afspejler vores forpligtelse til at arbejde med førende teknologivirksomheder,” siger COO og viceadministrerende direktør Javier Varela. ”Implementeringen af Google HD Maps i vores kommende biler vil hjælpe os med at tilbyde vores kunder en mere behagelig køreoplevelse og i fremtiden bidrage til introduktionen af sikker autonom kørsel.”

“Googles nye HD Maps bygger på vores lange historie med at kortlægge verden. Det er designet specielt til bilproducenter og giver omfattende lokaliseringsdata, som er afgørende for den næste generations assisterede og autonome køresystemer,” siger Jorgen Behrens, VP for Geo Automotive i Google. “Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med førende bilproducenter, som Volvo Cars, for at forbedre sikkerheden og komforten for bilister verden over”.

Sammen med data fra Volvo EX90s lidar og andre sensorer vil denne vejinformation blive behandlet af bilens kernecomputersystem, som er drevet af NVIDIA DRIVEs AI-plattforme, Xavier og Orin.

Volvo EX90 kommer med nye Google HD MapsVed at kombinere data fra HD Maps med information indsamlet fra bilens udvendige sensorer, lidar fra Luminar og software udviklet af Zenseact, ønsker Volvo Cars at skabe en mere forudsigelig, tryg og behagelig køreoplevelse.

“Zenseact er stolte af at arbejde sammen med Volvo Cars og Google om implementeringen af denne banebrydende teknologi til assisteret og, senere, autonom kørsel. Dette vil spille en vigtig rolle i vores rejse mod nul kollisioner”, siger Ödgärd Andersson, administrerende direktør i Zenseact.

I fremtiden vil Google HD Maps også understøtte introduktionen af Volvo Cars’ selvkørende teknologi, i kombination med lidar, radarer, kameraer og ultralydsensorer, for yderligere at forbedre bilens forståelse for omgivelsene.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>