BenQ Instashow anerkendt med ISO27001-certificering
Hjem NYHEDER BenQ Instashow anerkendt med ISO27001-certificering

BenQ Instashow anerkendt med ISO27001-certificering

Af Redaktionen

Højeste sikkerhed til din virksomhed.

BenQ Instashow anerkendt med ISO27001-certificering

BenQ Instashow anerkendt med ISO27001-certificering

Den trådløse præsentationsløsning BenQ InstaShow har nu opnået en af de højeste certificeringer inden for it-sikkerhed, så du sikkert kan præsentere virksomhedskritiske informationer trådløst

BenQ den førende producent af DLP-projektorer, har opnået en ISO27001-certificering ved systemer til databeskyttelse (Information Security Management Systems, ISMS), i forbindelse med BenQ’s trådløse præsentationsløsning, BenQ Instashow.

ISO 27001-certificering er en international standard for it-sikkerhed, som sætter klare og strenge krav til, hvordan data håndteres og forbliver så sikkert som muligt, og at datasikkerhed er tænkt ind i processen helt fra udvikling til implementering og vedligeholdelse af det givne produkt.

Efter lange og strenge undersøgelser og tests opnår BenQ dermed af British Standards Institution (BSI) ISO/IEC 27001:2013-certificeringen i forbindelse med BenQ Instashow.

I en tid, hvor datalækager, industrispionage og lignende er i stødt stigning, er det afgørende, at virksomheder kan stole på, deres teknologiske redskaber beskytter bruger- og virksomhedsdata så godt som muligt.

Imens BenQ altid har været forud for resten af markedet om at værne om sine brugeres data og beskytte virksomheder, så er ISO27001-certificeringen en manifestation af det engagerede arbejde for at sikre virksomheder verden over.

Benyttes der produkter til eksempelvis trådløs skærmdeling, som ikke har et højt niveau af sikkerhed, så udsætter du din virksomhed for unødvendig fare for, at data kan blive opsnappet og lækkes.

BenQ InstaShow er ideel til sikkerhedsorienterede virksomheder såsom banker, advokatkontorer, forretnings- og produktudvikling samt i det offentlige, forsvaret eller hos forskningen. InstaShow-systemet er hundrede procent hardware-opbygget og kræver hverken software eller drivere, hvilket betyder, at uautoriseret malware eller lignende kan få adgang til computeren.

Udover ISO 27001-certificeringen har InstaShow også CVSS 3.0-standarder og benytter sig af WPA2-PSK-beskyttelse med 128-bit kryptering, så den transmitterede data er fuldt beskyttet.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>