Epson opdaterer sit sortiment af prisbelønnede EcoTank-printere til hjemmet og små kontorer.
Hjem Nye Produkter Epson opdaterer sit sortiment af EcoTank-printere til hjemmet og små kontorer

Epson opdaterer sit sortiment af EcoTank-printere til hjemmet og små kontorer

Af Redaktionen

Nye printere uden blækpatroner tilbyder problemfri udskrivning til en travl moderne husstand til en ultralav pris.

Epson har opdateret sit kernesortiment af EcoTank-printere uden blækpatroner til moderne travle husstande og mindre kontorer.

Med enkelt- og multifunktions A4-printere, der er inkluderet i den nye serie, kan kunderne nyde problemfri mobil udskrivning og en ultralav pris pr. side.

Epsons prisbelønnede EcoTanks, som nu har solgt over 60 millioner på verdensplan siden deres lancering i 2010, giver kunderne mulighed for at spare op til 90 % på udskrivningsomkostninger. De leveres med højtydende blækflasker, der gør de integrerede blækbeholdere nemme at fylde takket være de specialdesignede blækflasker. Uden blækpatroner, der skal udskiftes, og med fleksible tilslutningsfunktioner er der en printer til enhver, der ønsker udskrifter i høj kvalitet til en utrolig lav pris pr. side.

Med kompakte design med fuld Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-tilslutning kan printerne nemt integreres i ethvert eksisterende hjem eller lille kontor. De er fuldt kompatible med Epsons Smart Panel-app og kan styres fra en smartenhed. Denne app gør det nemt at konfigurere disse nye EcoTank-printere og overvåge, udskrive, scanne og meget mere fra en telefon eller tablet.

Sig farvel til blækpatroner

Epson opdaterer sit sortiment af prisbelønnede EcoTank-printere til hjemmet og små kontorer.EcoTanks blækbeholdere med ultrahøj kapacitet giver mulighed for genopfyldninger uden spild, og nøglelåsflaskerne er designet, så kun de korrekte farver kan isættes. Det forreste display for blækbeholderen betyder, at det er nemt at se, hvornår det er tid til en genopfyldning.

Disse økonomisk overkommelige printere leveres med op til 3 års forbrug af blæk inkluderet i kassen. Med EcoTank ET-1810 leverer et sæt blækflasker op til 4.500 sider i sort-hvid og 7.500 i farve, mens EcoTank ET-4850 udskriver op til 7.500 sider i sort-hvid og 6.000 i farve – dette svarer til op til 72 blækpatroner, alt sammen i et sæt blækbeholdere.

Alle Epsons nye EcoTank-printere er udstyret med Micro Piezo-varmefri teknologi, så du kan nyde godt af reduceret strømforbrug med mindre behov for udskiftningsdele. Printhovedet leveres også præinstalleret, så opsætning af din printer er nem. To af de nye modeller (EcoTank ET-3850 og ET-4850) er også udstyret med Epsons PrecisionCore-printhovedteknologi. Disse udskrivningschips fra Epson har en høj opløsning og er en af verdens hurtigste inkjetudskrivningsteknologier.

Henrik Lindholm, Consumer Sales Manager hos Epson Danmark, sagde: “Med mere og mere travlhed i familielivet, og flere af os der arbejder hjemmefra end nogensinde før, er vores nye EcoTank-printere en velkommen tilføjelse til ethvert hjemmekontor. Deres ultralave driftsomkostninger og den fleksible, problemfri bekvemmelighed ved udskrivning uden blækpatroner med endnu bedre mobil tilslutning betyder, at der er en printer, der passer til alle.”

De nye EcoTank-printere er tilgængelige fra oktober 2021.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>