Elgiganten og Copenhagen Flames forlænger partnerskab med 3 år
Hjem Gaming Elgiganten og Copenhagen Flames forlænger partnerskab med 3 år

Elgiganten og Copenhagen Flames forlænger partnerskab med 3 år

Af Redaktionen

Det stærke samarbejde mellem Elgiganten og esportsklubben Copenhagen Flames fortsætter frem til 2024, da parterne har underskrevet en 3-årig aftale.

Elgiganten har været med på Copenhagen Flames’ rejse som hovedsponsor siden klubbens start i 2016.

Det stærke partnerskab er funderet i et fælles værdigrundlag, hvor begge parter konstant har arbejdet på at overgå både fans og kunders forventninger. Gennem Meet&Greets med Copenhagen Flames’ professionelle spillere i Elgigantens varehuse og til events, er der blevet skabt et nærvær og en loyalitet, der kan mærkes.

Senest har parterne lanceret Elgiganten Invitational, som er Danmarks største Fortnite-turnering med 360.000 DKK i præmiepuljen.

Et samarbejde til gavn for kunder og fans
Casper Mortensen, Ass. Sales Manager i Elgiganten, fortæller om samarbejdet: ”At være med til at støtte og styrke esporten har længe været en prioritet for Elgiganten. Danmark har indtaget førerpositionen for esport og samtidig har interessen for gaming og esport aldrig været større. Derfor er samarbejdet med Copenhagen Flames noget, der hele vejen igennem har givet rigtig god mening for os. Det er en af de absolut bedst drevne danske esportsklubber med virkelig dygtige mennesker bag – og med en række sunde værdier, der matcher vores. Derfor var beslutningen i 2016 ligetil. Det samme gælder beslutningen om at fortsætte samarbejdet i endnu 3 år.”

Elgiganten og Copenhagen Flames forlænger partnerskab med 3 år

Steffen Thomsen og Casper Mortensen ser frem til 3 år mere i stærkt partnerskab

Copenhagen Flames og Elgiganten supplerer hinanden godt, forklarer Casper Mortensen: ”Mellem os forstår vi at have en finger på pulsen. På den ene side i forhold til, hvor elektronikmarkedet bevæger sig hen og på den anden side omkring, hvad der rør sig i gamerverdenen. På den måde kan vi næsten være på forkant med trends og tendenser og dermed være bedst muligt til stede for både fans og Elgigantens kunder.”

Elgigantens kunder kan nu se frem til endnu 3 år med løbende aktiviteter i varehusene mens fans fortsat kan glædes over Copenhagen Flames’ deltagelse ved en række større events de kommende år.

Historisk 7-cifret 3-årig aftale for Flames
Steffen Thomsen, CEO og grundlægger af Copenhagen Flames, fortæller om samarbejdet: “Det føles lidt som et eventyr, når jeg tænker på vores partnerskab med Elgiganten. De tog en chance med os tilbage i 2016, hvor vi var helt grønne og endnu ikke kunnet præsentere meget andet end en vision og en strategi. Derfor har det også altid været en prioritet for os at leve op til den tillid og levere mere, end de kunne forvente. Nu står vi her 5 år senere, hvor Elgiganten har givet os opbakning uanset op- og nedture og hvor vi har leveret alt det, der blev håbet på og mere til. Derfor er jeg også enormt glad for, at vi har skrevet under på en historisk aftale, der forlænger og styrker vores partnerskab de næste 3 år. Vi er stolte af at have Elgiganten på brystet og glæder os over, at vores samarbejde fortsætter, så vi kan sætte nye store mål og skabe flere positive oplevelser for både Elgigantens kunder og vores fans.”

Fakta om Elgiganten og Copenhagen Flames

Copenhagen Flames blev grundlagt i 2016 og er en esportsklub baseret i København med professionelle hold i Counter-Strike: Global Offensive og Fortnite. CS:GO holdet ligger #29 i verden og Fortnite rosteren #20 i Europa.

Ud over samarbejdet med Copenhagen Flames, samarbejder Elgiganten også med bl.a. Esport Danmark, DGI Esport og er desuden hovedpartner for Sørby Esport, NPF og DreamHack mv.

Elgiganten har tidligere været repræsenteret ved NPF, ODINCON/ESL Pro League Odense, Blast Pro Series Copenhagen, eSuperligaen mf.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>