De nye Nokia G11 og G21 har en fantastisk batterilevetid og dobbelt så mange sikkerhedsopdateringer som konkurrenterne
Hjem SIKKERHED De nye smartphones Nokia G11 og G21 har en fantastisk batterilevetid og dobbelt så mange sikkerhedsopdateringer som konkurrenterne

De nye smartphones Nokia G11 og G21 har en fantastisk batterilevetid og dobbelt så mange sikkerhedsopdateringer som konkurrenterne

Af Redaktionen

HMD Global, firmaet bag den moderne Nokia-telefon, præsenterer i dag to nye smartphones i Nokia G-serien, Nokia G11 og Nokia G21.

Som altid er Nokia synonymt med god batterilevetid, og de nye enheder, der er bygget på Android-styresystemet, tilbyder traditionen tro en imponerende batterilevetid på tre dage, samt en ny Super Battery Saver-tilstand.

Software og sikkerhed

Nokia G11 og Nokia G21 tilbyder dobbelt så mange sikkerhedsopdateringer som konkurrenterne. For ekstra privatliv og ro i sjælen er ExpressVPN nu tilgængelig i en 30-dages gratis prøveperiode på alle nye Nokia-smartphones. De er også forberedt til Android 12 og dermed godt rustet til fremtiden.

Et batteri du kan regne med

Med en imponerende batterilevetid på tre dage behøver du ikke bekymre dig om, at alt det sjove kan stoppe før tid.

Slå den helt nye Super Battery Saver-tilstand til for at forlænge batteriets levetid yderligere. Du kan endda vælge, hvor energibesparelserne skal sætte ind, så du stadig kan få adgang til de vigtige funktioner, som du har brug for.

Superjævn billedopdatering

For første gang i G-seriens historie er enhederne udstyret med en skærm med 90 Hz opdateringshastighed. Resultatet er en skærm, hvor alt ser mere flydende ud, når du skriver og scroller gennem feeds.

Tag fantastiske billeder med Nokia G21

De alsidige kameraer med tre objektiver gør det muligt for alle at tage fantastiske billeder med fine detaljer, selv i dårligt lys. AI-drevet billedbehandling sikrer, at frontkameraet giver dine selfies den helt rigtige mængde lys og klarhed. AI Super Resolution gør underværker for zoomkvaliteten af dine fotos og giver imponerende resultater.

Nyt design, finsk holdbarhed

Nokia G11 og Nokia G21 har et helt nyt design og er både slankere og mere ergonomiske end deres forgængere. Begge enheder er fremstillet af robust polykarbonat og lever op til forventningerne til Nokia-mærket.
Florian Seiche, CEO på HMD Global: “Vi fortsætter med at rykke grænserne i mellemklassen og leverer prisbillig, sikker og konkurrencedygtig teknologi til alle. Holdbarhed og god batterilevetid kombineret med den bedste Android-software og flere sikkerhedsopdateringer end konkurrenterne i denne prisklasse styrker vores vision for 2022 og fremover – hvor vi fortsætter med at bygge telefoner, der holder længere.”

1 million træer plantet

Kunder, der køber Nokia G21 eller Nokia G11 på Nokia.com, vil i gave få muligheden for at plante 10 træer via Ecologi. HMD Global har som en første milepæl forpligtet sig til at fremme plantningen af 1.000.000 træer.

De nye Nokia G11 og G21 har en fantastisk batterilevetid og dobbelt så mange sikkerhedsopdateringer som konkurrenterne

Det svarer til 308.000 tons kulstof, der spares over 25 år, og den samlede indsats fra kunderne vil svare til over 700 millioner kørte kilometer i bil eller 37.465.935.100 smartphone-opladninger.

Elliot Coad, medstifter og CEO, Ecologi: “Vi er glade for at kunne være med til at give ejere af Nokia-telefoner mulighed for at plante en million træer. Denne unikke indløsningsmekanisme giver folk mulighed for at indløse og se deres egne træer, hvilket gør klimaindsatsen håndgribelig og personlig.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>