Play out Loud: Logitech G annoncerer streamingudstyr, der skal hjælpe content creators med at streame klart og selvsikkert
Hjem GAMING Logitech G annoncerer streamingudstyr, der skal hjælpe content creators med at streame klart og selvsikkert

Logitech G annoncerer streamingudstyr, der skal hjælpe content creators med at streame klart og selvsikkert

Af Redaktionen

Logitech G – et brand under Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) og førende innovatør af gaming-teknologier og -udstyr har i dag udgivet tre nye banebrydende produkter, som ændrer oplevelsen af både gaming og streaming, herunder de to mikrofoner Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Orb og et nyt streaminglys Logitech G Litra Beam LX.

Derudover oplyser Logitech G om at Logitech G Litra Beam premium streaming light og Logitech G Compass Boom Arm rebrandes med Logitech G’s branding og indpakning.

 Det er mere udbredt end nogensinde før, at content creators skaber indhold, imens de gamer, hvorfor godt lys og god lyd er afgørende. Broadcast-lyd og professionelt lys er afgørende for, at deres indhold får succes samt forhindrer de forskellige content creators i at se kedelige ud og lyde forvrængede, når de spiller. God lyd og godt lys gør det muligt for dem at spille sammen og udtrykke sig til deres følgere. Om det er, når de spiller med venner på Discord, øger deres community på Twitch eller sender live til tusindvis af følgere på YouTube.

”Design- og ingeniøreksperter hos Blue Microphone og Logitech G er gået sammen om at skabe en unik gaming-mikrofon med lyd i professionel kvalitet og en lang række funktioner, der er skræddersyet til gamere,’’ udtaler Vincent Borel, Vice President og General Manager ved Logitech G. ’’Vi forstår, at gamere ønsker at dele deres oplevelser med deres publikum og engagere dem mest muligt. For dem der spiller for at være synlige, gør netop dette udstyr det muligt at dele indhold i deres community og at spille sammen.”

De tre nye produkter er drevet af Logitech G’s innovationer og kommer med funktioner som LIGHTSYNC RGB-teknologi, som sikrer en bedre fordybelse i spillet; Logitech G’s GHUB software, som sikrer specialdesignede lyseffekter og tilføjelsen af BlueVOICE! support med vores nye mikrofoner. Nu kan brugere udvide deres Logitech G-system og vise, hvem de er som gaming content creators med personlige farver og temaer.

Baseret på det ikoniske Yeti-design er Yeti GX en førsteklasses gaming-mikrofon i broadcast-stil med en dynamisk kapselteknologi, der leverer uovertruffen lyd og for første gang anvender Yeti GX det klassiske scrollehjul fra de ikoniske Logitech G-gaming-mus til at styre mikrofonforstærkningen med én hånd. Yeti GX har også et pickup-mønster med supercardioid- opsamlingsfunktion, som fremhæver stemmen, samtidig med at den reducerer rumstøj, tasteklik og andre baggrundslyde.

Play out Loud: Logitech G annoncerer streamingudstyr, der skal hjælpe content creators med at streame klart og selvsikkertYeti GX’s Smart Audio Lock fastlåser de ideelle lydindstillinger med et enkelt tryk på scrollehjulet, så du får ensartet lyd hver gang og opnår automatisk forstærkningsjustering for at forhindre klipning og at reducere baggrundsdistraktioner. Logitech G’s Blue VO!CE-teknologi gør det muligt for streamere at indstille deres lyd og vælge mellem en række filtre, hvilket forbedrer det grundlæggende lydsignal fra mikrofonen og skaber tilpassede lydeffekter.

Yeti GX er en plug-and-play USB-mikrofon med problemfri opsætning og streaming.

Yeti GX kan også anvendes med Blue Compass boom arm og en opdateret Logitech G version af Compass arm, som kommer snart.

Yeti Orb er en elegant kameraklar USB-gaming-mikrofon, der yder lyd i bedste klasse og som er let at benytte. Yeti Orb er er designet til gamere, der som noget nyt sender live. En indbygget kondensatorkapsel sørger for et strømlinet look til ens indhold og et RGB-logo samt et statuslys med tilpassede belysningseffekter kan tilgås før eller midt i streamen. I modsætningen til andre mikrofoner på markedet har Yeti GX og Yeti Orb maksimale lydtryk, som er perfekt optimeret til nutidens gamere og content creators. I de anspændte øjeblikke, som kan opstå under intense kampe, hvor ens stemme er højere end normalt, minimerer Yeti GX og Yeti Orb forvrængningen og ved hjælp af Blue VO!CE-teknologifiltre kan stemmen tilpasses for at skabe sjove effekter og beskytte mod klipning, hvilket alt sammen er tilgængeligt i G HUB-appen.

 Litra Beam LX er det ypperste for hvordan lys af høj kvalitet skal se ud med et dobbeltsidet RGB-streaming key light med TrueSoft teknologi, som former og styrer lyset, så man altid ser præsentabel ud.

Ved hjælp af LIGHTSYNC RGB lader Litra Beam LX’s 16 millioner farvekombinationer gamere personalisere deres farvetemaer og omdanner deres studier til en oplyst pink himmel, et virtuelt lysshow eller skaber liv i deres stream med en hvilken som helst vibe, de føler for den dag.

 Logitech G’s TrueSoft teknologi leverer filmisk farvenøjagtighed og avanceret diffusion eliminerer meget synlige skygger med justerbar lysstyrke og farvetemperatur, der rangerer fra varmt levende lys til køligt blå (2700K – 6500K) og RGB-indstillinger. Litra Beam LX har bestået de strengeste UL-test og vejledninger og er certificeret til streaming hele dagen.

Desuden annoncerer Logitech G fuld understøttelse af alle LIGHTSYNC-aktiverede enheder med Windows Dynamic Lighting, lige så snart det bliver tilgængeligt. Windows Dynamic Lighting er et nyt RGB-lysværktøj til Windows 11, som gør det muligt for brugerne at benytte effekter på tværs af mange brands af RGB-aktiverede produkter, nu ogsåLogitech G.

Denne nye funktion udvider de allerede kraftfulde LIGHTSYNC-kontroller til enheder som Litra Beam LX og Logitech G-mus, tastaturer og høretelefoner for en fuldkommen samlet, fordybende spiloplevelse.

Designet til en positiv fremtid

Logitech er dedikeret til at skabe en mere ligelig og klimavenlig verden ved aktivt at arbejde for at reducere vores CO2-udledning. Designet på disse nye gaming-produkter gør dem til et valg, du kan have det godt med. Plastdelene inkluderer certificeret post-consumer genbrugsplast for at give nyt liv til brugt plast fra gammel forbrugerelektronik, herunder minimum 68% i Yeti GX, minimum 48% i Litra Beam LX og minimum 74% i Yeti Orb.

Papiremballagen stammer fra FSC™-certificerede skove og andre kontrollerede områder. Ved at vælge dette produkt støtter du ansvarlig forvaltning af verdens skove.

Alle Logitech G’s produkter er certificerede CO2-neutrale og når det er muligt, anvendes vedvarende energi under produktionen. Når man køber et produkt fra Logitech G, er CO2-fodaftrykket af det produkt reduceret til nul ved at støtte skovområder, vedvarende energi og klimapåvirkede samfund.

Priser og tilgængelighed

Yeti GX og Yeti Orb er nu tilgængelige i sort og Litra Beam LX i graphite på LogitechG.com, samt hos udvalgte forhandlere i hele verden til vejledende priser, henholdsvis: 1199 DKK / 549 DKK / 1299 DKK. For yderligere information, besøg www.logitechg.com.

Logi PLAY Days

Det nye streamingudstyr fra Logitech G lanceres i tide til den sidste dag i #LOGIPLAYDAYS, der finder sted d. 13.-19. september 2023. I hele Europa fejrer Logi PLAY Days innovation inden for gaming-teknologi ved at tilbyde eksklusive kampagnetilbud (op til 40% rabat) på nogle af vores bedst sælgende produkter. Hos Logitech G mener vi, at livet er sjovere, når man spiller, og Logi PLAY Days byder på en bred vifte af gaming-udstyr, fra headsets og gaming-mus til den nye håndholdte G CLOUD og G923 SIM-racerhjulet.

Ud over de særlige tilbud bød Logi PLAY Days også på annonceringen af flere andre Logitech G-produkter: PRO X TKL LIGHTSPEED Gaming Keyboard, PRO X SUPERLIGHT 2 Gaming Mouse og et PRO Racing Wheel til pc-gaming.

Lande i hele Europa deltog i Logi PLAY Days gennem udvalgte forhandlere. I Danmark finder Logi PLAY Days sted hos Coolshop og Elgiganten.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>