Denon udvider CEOL-serien med slagkraftig og hæsblæsende lydoplevelse til TV’et med HDMI ARC
Hjem NYE PRODUKTER Denon udvider CEOL-serien med slagkraftig og hæsblæsende lydoplevelse til TV’et med HDMI ARC

Denon udvider CEOL-serien med slagkraftig og hæsblæsende lydoplevelse til TV’et med HDMI ARC

Af Redaktionen

Med det nye CEOL RCD-N12-minianlæg går kompakthed og kompromisløshed hånd i hånd og leverer den klassiske Denon-lydoplevelse i en stilren alt-i-en-løsning til den moderne musikelsker.

Denon, en verdenskendt producent af hi-fi- og lydprodukter i premiumklassen, fortsætter med at levere vellydende hi-fi-løsninger med lanceringen af det nye CEOL RCD-N12-kompaktanlæg til designbevidste musikelskere.

Med den seneste generation af CEOL-systemet leverer Denon lyd fra øverste hylde i en elegant og kompakt indpakning. CEOL RCD-N12 kan kombineres med Denon SC-N10-højtalerne eller hvilke som helst andre højtaler på markedet, og med sine to kanaler på op til 65W er den kraftfuld nok til at forsyne et lille eller mellemstort rum med lækker hi-fi-lyd.

Kort fortalt byder Denon CEOL RCD-N12 på:

  • Letlæseligt display, lysende kontrolknapper og et elegant design med afrundede hjørner, der passer ind i enhver indretningsstil.
  • Flere lyd- og musikkilder inklusive DAB+ og FM-tuner, integreret CD-afspiller, AUX- og phono-indgang til direkte tilslutning af pladespiller samt tilkoblingsmulighed til kompatibelt TV via HDMI ARC (Audio Return Channel).
  • HEOS multirum gør det muligt til at streame musik og podcasts i alle hjemmets rum.
  • Nem tilslutning og opsætning, så rummene hurtigt fyldes med god lyd.

Soundbaren møder sin overmand

Med HDMI ARC bliver lyden fra dit TV afspillet over minianlægget og sikrer dermed en mere slagkraftig og spændende lydoplevelse, end man før har kunnet opleve med begrænsningerne fra en soundbar.

HDMI ARC sikrer via en enkelt kabelforbindelse til et kompatibelt fjernsyn, at lyden fra TV’et afspilles over anlægget, og volumen styres let med TV’ets eller minianlæggets fjernbetjening.

Ligeledes er det nemt at tilslutte trådløse hovedtelefoner via Bluetooth, så det er muligt at lytte til de tilkoblede lyd- og musikkilder eller se TV trådløst.

Levende lyd i alle hjemmets hjørner

Denon udvider CEOL-serien med slagkraftig og hæsblæsende lydoplevelse til TV’et med HDMI ARCDet kompakte lydanlæg opfylder alle behov, uanset om man ønsker at lytte til sin yndlingsmusik fra en streamingtjeneste, den integrerede CD-afspiller, radio eller mere moderne teknologier som Bluetooth og AirPlay2.

Den indbyggede RIAA-forstærker leverer analoge lækkerier til højtalerne direkte fra pladespilleren, der let tilsluttes via phono-indgangen.

Ligesom sin forgænger giver RCD-N12 næsten uendelige muligheder for at streame al musik rundt i hele hjemmet med HEOS multirum, som let betjenes via smartphone eller med assistance fra Amazon Alexa.

Med de tre Quick Select-knapper på toppen af anlægget eller via fjernbetjeningen, er det muligt at gemme sin foretrukne kildekonfiguration eller internetradiostation, så rummet hurtigt fyldes med lyd.

Kompakt enhed med udvidelsesmuligheder

Lydsignalet strømmer ud gennem et par højkvalitets højtalerterminaler med skruer, der sikrer lang levetid og den bedste ydeevne. Med sin indbyggede, digitale EQ er RCD-N12 forudindstillet til at optimere lydkvaliteten i de tilgængelige SC-N10-højtalere.

Er der behov for endnu mere bund og fyldig bas, er forstærkeren forsynet med en pre-out og subwoofer output, der giver endnu flere muligheder for at tilslutte en ekstern forstærker eller subwoofer.

RCD-N12 vil være tilgængelig i sort og hvid fra begyndelsen af september 2023.

CEOL RCD-N12

Vejledende pris:           4.999 kr.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>