Styr din strömförbrukning enligt elpriserna i Smart Home-appen
Hjem ENERGI lanlæg dit strømforbrug efter elpriserne i smart home-app

lanlæg dit strømforbrug efter elpriserne i smart home-app

Af Redaktionen

Ny opdatering af smarthome-og energistyringssystemet Wiser fra Schneider Electric giver boligejere mulighed for med få klik at planlægge strømforbruget efter, hvornår strømmen er billigst og grønnest.

Der er masser af penge at spare på elregningen, hvis man planlægger sit strømforbrug efter elpriserne.

Og nu bliver det langt lettere for brugerne af smarthome- og energistyringssystemet Wiser af gøre lige præcis det, da Schneider Electric netop har lanceret en opdatering af Wiser-appen, som integreres med den paneuropæiske el-børs Nord Pool.

Med blot få klik i Wiser-appen kan brugerne nu både se prisen på strøm i realtid samt en prognose, som opdateres hver dag kl. 14 for de kommende 48 timer, og indstille deres tilkoblede enheder til at tænde og slukke derefter. Den nye funktion kræver blot, at brugeren får en elektriker til at installere en energisensor fra Schneider Electric i eltavlen.

Billig strøm er ofte den grønneste
Foruden at bidrage positivt til husholdningsbudgettet, kan brugen af den nye prisfunktion i Wiser også gavne det store klimaregnskab. For ofte er den billigste strøm også den grønneste.

Styr din strömförbrukning enligt elpriserna i Smart Home-appen”Med integrationen af Nord Pool-prognoser i Wiser kan brugerne både spare penge og bidrage aktivt til den grønne omstilling. Prisen på strøm er typisk højst om morgenen og aftenen, hvor efterspørgslen er stor, men ved at sprede danskernes strømforbrug mere ud over dagen, hvor strømmen også er billigere og ofte produceret af vedvarende energikilder, kan appen ikke bare skabe besparelser for brugerne, men også bidrage til stabiliseringen af elnettet til gavn for hele samfundet,” siger Martin Hanibal, Offer Manager Smart Home hos Schneider Electric.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>