Lenovo modner virksomheder til fremtidens AI-drevne arbejde
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo modner virksomheder til fremtidens AI-drevne arbejde

Lenovo modner virksomheder til fremtidens AI-drevne arbejde

Af Redaktionen

Lenovo styrker sin omfattende edge-infrastrukturportefølje med nye AI-løsninger og kraftfuld hardware, der giver virksomheder her-og-nu adgang til at udnytte potentialet i generativ AI hvor som helst.

 I takt med at den globale datamængde stiger eksponentielt, bliver effektiv edge computing-infrastruktur afgørende for virksomheders AI-udvikling og evne til hurtigt og enkelt at omsætte data-baserede indsigter til værdifuld forretningsudvikling – fra bedre shopping- og turistoplevelser til mere effektive produktionsprocesser samt øget trafiksikkerhed og forbedret service på hospitaler.

Lenovo udvider derfor sin omfattende edge-infrastrukturportefølje med mere end 150 køreklare AI-løsninger, der skal styrke omstillingen til AI og gøre det enkelt for virksomheder uanset størrelse og branche at udnytte tusindvis af data lokalt, hvor og når de skabes.

”Ved at forenkle brugen af AI fortsætter Lenovo med at flytte grænserne for, hvad der er muligt med edge-infrastruktur, og gør det nemmere end nogensinde at etablere kritisk edge computing, der effektivt leverer AI-drevet indsigt til virksomheder, uanset hvor de befinder sig,” siger Kirk Skaugen, President for Lenovo Infrastructure Solutions Group.

Lenovos nye TruScale for Edge og AI-tjenester er den første skalerbare infrastruktur-as-a-service-model på markedet, der understøtter omfattende anvendelse af distribueret computing med nye AI-applikationer. Det er med til at fremme virksomheders AI-udvikling og sætte ekstra fart på udnyttelsen af AI-drevne indsigter.

Kraftfuld edge-server til intensivt AI-arbejde

Lenovo modner virksomheder til fremtidens AI-drevne arbejdeSammen med TruScale for Edge og AI-tjenester udvider Lenovo også sin portefølje med ny avanceret hardware, ThinkEdge SE455 V3, der er markedets mest kraftfulde edge-server med AMD EPYC 8004-serie processor. Den leverer uovertruffen, effektiv ydeevne og understøtter selv intensive eksterne AI-arbejdsbelastninger. Den kompakte, lydsvage ThinkEdge SE455 V3 sørger samtidig for at holde både støjgener og strømforbruget nede.

Læs mere om Lenovos nye edge AI-løsninger her.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>