Norwegian styrker WiFi ombord med ny aftale
Hjem TEKNIK Norwegian styrker WiFi ombord med ny aftale

Norwegian styrker WiFi ombord med ny aftale

Af Redaktionen

Norwegian fornyer sit partnerskab med Anuvu, og dermed bliver Norwegian første flyselskab udenfor Nordamerika, der lancerer Anuvus moderne højhastigheds-WiFi.

Partnerskabet baner vejen for et mere stabilt og hurtigt WiFi til gavn for Norwegians kunder.

Anuvus teknologi gør det muligt for Norwegians kunder at browse, streame, uploade og downloade data op mod 20 gange hurtigere end, hvad tilfældet er i dag. Dertil kommer, at teknologien indebærer ekstra båndbredde, hvilket tillader omkring 10 gange så mange kunder på internettet samtidig uden at hastigheden påvirkes.

Norwegian styrker WiFi ombord med ny aftale– Vi er meget glade for vores fornyede partnerskab med Anuvu. Vi forventer at begynde udrulningen af den nye løsning over de næste år, hvilket vil forbedre internethastigheden for vores kunder ombord betydeligt. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vores service ombord, og det at have adgang til hurtigt og stabilt internet i luften er vigtigt for mange af vores kunder. Derfor har det høj prioritet for os, siger Christoffer Sundby, Chief Marketing & Customer Officer hos Norwegian.

I 2011 var Norwegian det første flyselskab i Europa til at tilbyde WiFi om bord.

Anuvus teknologi skal installeres på Norwegians nye flyleverancer i de kommende år og vil gradvist blive rullet ud i hele flåden. Udover at forbedre kundeoplevelsen, vil den nye teknologi også gør det muligt for personalet ombord at forbedre servicen ved at styrke kommunikationen mellem flyet og lufthavnsleverandører.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>