Barracuda styrker Zero Trust Access-løsning og gør det mere sikkert at arbejde hjemmefra
Hjem SIKKERHED Barracuda CloudGen Access styrker Zero Trust Access-løsning og gør det mere sikkert at arbejde hjemmefra

Barracuda CloudGen Access styrker Zero Trust Access-løsning og gør det mere sikkert at arbejde hjemmefra

Af Redaktionen

Barracudas CloudGen Access er blevet udvidet med nye funktioner, der beskytter brugerne mod hackerangreb og ondartet webindhold, uanset hvor de arbejder fra.

Løsningen er nu også tilgængelig til AWS- og Microsoft Azure.

Hjemmearbejde er fortsat udbredt i mange virksomheder. Men til trods for flere års erfaring med netop hjemmearbejde, så er det stadig en stor udfordring for mange virksomheder at sørge for en sikker online adgang for deres medarbejdere og kunder, når de ikke sidder på kontoret.

Brugerens identitet skal verificeres hver gang

Barracudas CloudGen Access, der er en del af Barracudas SASE-platform, tager en “Zero Trust”-tilgang til sikkerhed, hvilket betyder, at brugeren først får adgang, når identiteten er verificeret. Og netop denne form for verifikation af hver enkelt bruger og enhed gør det vanskeligt for hackere at trænge ind på netværket og stjæle data.

Med de nye forbedringer leverer Barracuda en integreret Zero Trust Network Access og websikkerhedsløsning, der hjælper organisationer med at beskytte deres brugere, applikationer, enheder og andre vigtige ressourcer mod ransomware og andre cyberangreb.

“CloudGen Access giver sikker adgang, uanset hvor brugeren befinder sig. Med vores Zero Trust-tilgang mindsker vi dermed risici og øger samtidig den overordnede sikkerhedsposition for vores kunder,” siger Peter Gustafsson, chef for Barracuda Networks i Norden.

Den nye udvidelse inkluderer:
  • DNS-baserede websikkerhedsregler
  • Sikker dækning af fjernbrugere
  • Mulighed for at oprette særlige websikkerhedsregler til enkeltpersoner og grupper
  • Mulighed for at oprette særlige tids- og lokationsbaserede regler
  • Hurtigere reaktionstid via lokal kontrol
  • Løbende trusselopdateringer fra flere forskellige kilder

Barracuda styrker Zero Trust Access-løsning og gør det mere sikkert at arbejde hjemmefraKunder, der ønsker at have en simpel indkøbs- og implementeringsproces, kan nu købe Barracuda CloudGen Access på AWS og Azure Marketplaces. Det giver mulighed for at købe Barracuda CloudGen Access med eksisterende AWS- eller Microsoft-faktureringsprocedurer og implementere det med få klik.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>