Ny cloudløsning fjerner de blinde vinkler i cybersikkerhed
Hjem SIKKERHED Ny cloudløsning fjerner nu de blinde vinkler i cybersikkerhed

Ny cloudløsning fjerner nu de blinde vinkler i cybersikkerhed

Af Redaktionen

For at beskytte virksomheder mod de mange it-sikkerhedstrusler har cybersikkerhedsteams brug for hurtigt og effektivt at kunne behandle enorme mængder af data.

Her er mange virksomheder begrænset af legacy systemer, der hindrer effektiv udnyttelse og analyse af data.

Ny cloudløsning fjerner de blinde vinkler i cybersikkerhedDette problem imødegår Snowflake nu med en ny sikker og skalerbar dataplatform, der fjerner de blinde vinkler og øger evnen til at reagere på sikkerhedstruslerne.

I dag står organisationer overfor et trusselslandskab, der er i konstant udvikling. Ifølge en undersøgelse fra analysevirksomheden Forrester har mere end hver anden it-sikkerhedsekspert (55 pct.) oplevet, at deres organisation har været udsat for et it-sikkerhedsbrud, der har involveret forsyningskæden eller en tredjepartsleverandør, inden for de seneste 12 måneder.

Én af de væsentligste årsager er, at de fleste virksomheders sikkerhedsarkitektur står på skuldrene af gamle sikkerheds– og informationsstyringssystemer, SIEM’er. Disse systemer er ikke designet til at håndtere den store datamængde eller -variation, der er nødvendig for at være på forkant med it-sikkerhedstruslerne. De gamle SIEM’er sætter store begrænsninger for it-sikkerhedsteamet, der ikke kan opnå den nødvendige synlighed. Det betyder, at den virksomhed, de skal beskytte, er eksponeret over for alvorlige cyberangreb, som kan få store økonomiske og driftsmæssige konsekvenser, men som pt. er svære at stoppe.

Netop dette problem søger Data Cloud-virksomheden Snowflake at imødekomme med den nye Cybersecurity Workload, der giver it-sikkerhedsteams adgang til en skalerbar cloud data platform og et omfattende økosystem af partnere, der leverer mange forskellige sikkerhedsfunktioner via de tilsluttede applikationer. Dermed kan it-sikkerhedsteamet få den nødvendige synlighed over de store mængder af data, der skal analyseres, samt automatisering i cloud-skala.

Kunder som Dropbox, CSAA Insurance Group, DoorDash, og Figma bruger i dag Snowflakes Cybersecurity Workload til at forene data, opnå ubegrænset synlighed og bekæmpe it-sikkerhedstrusler hurtigere med kraftfulde analyser.

Det samme gør TripActions, der tilbyder en alt-i-én-løsning til rejse-, erhvervskort- og udgiftsstyring.

“Vi administrerer al vores sikkerhedsdata med Snowflake, der nu er en central del af vores cybersikkerhedsstrategi. Det har forenklet vores it-sikkerhedsarkitektur og reduceret vores udgifter til it-sikkerhed. Med Snowflake har vi fået et fuldt og komplet billede af vores sikkerhedstilstand – de blinde vinkler er væk og der er meget mindre støj. Nu kan vi for alvor leve op til vores kunders tillid, også i relation til beskyttelse af deres data,” fortæller Prabhath Karanth, der er Senior Director of Security, Compliance & Trust hos TripActions.

Snowflakes omfattende økosystem af partnere giver adgang til it-sikkerhed af bedste kvalitet
Snowflake Ventures søger konstant at finde nye partnere, der kan være med til at videreudvikle den eksisterende løsning, fjerne datasiloer og hjælpe de fælles kunder med deres datadrevne strategier. Blandt disse er virksomheder som Hunters, Panther Labs og Securonix, der leverer sikkerhedsfunktioner oven på kundernes Snowflake-konti via tilsluttede applikationer.

Målet er at transformere it-sikkerhedsbranchen ved at give kunderne mulighed for at vælge frit blandt best-of-breed-applikationer, der passer til virksomhedens behov.

“Snowflake er førende inden for sikkerhedsdata og hjælper virksomheder med at samle data og analyser i én sikker og skalerbar dataplatform. Med Snowflakes Cybersecurity Workload giver vi sikkerhedsteams mulighed for at arbejde i Data Cloud, hvor de kan samarbejde med forskellige interessenter og få succes med at beskytte deres organisation,” siger Omer Singer, der er Head of Cybersecurity Strategy for Snowflake.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>