Visma indgår partnerskab med Inspired Beyond Babies
Hjem LEVERANDØRVISMA Visma indgår partnerskab med barselsnetværket Inspired Beyond Babies

Visma indgår partnerskab med barselsnetværket Inspired Beyond Babies

Af Redaktionen

Fremover har alle barslende mødre og fædre i Vismas 28 danske selskaber mulighed for at få faglige indspark og sociale fællesskaber under barslen som en del af barselsnetværket Inspired Beyond Babies.

Fra 1. maj 2022 er Visma ny partner hos barselsnetværket Inspired Beyond Babies, hvilket betyder, at medarbejdere på barsel kan se frem til inspiration og netværk med baby under armen gennem blandt andet månedlige foredrag og virksomhedsbesøg i selskab med ligesindede mødre og fædre.

Barsel er en særlig periode af livet, der giver nye kompetencer og inviterer til nye perspektiver.

I Visma glæder man sig til at tilbyde medarbejderne på tværs af de danske virksomheder muligheden for også at bruge barselstiden til at fordybe sig og tilegne sig nye værktøjer og viden i nogle omgivelser, der rummer både forælder og baby.

Visma indgår partnerskab med Inspired Beyond Babies“Vi ser meget frem til at kunne give vores medarbejdere mulighed for personlig og faglig udvikling under barslen via samarbejdet med Inspired Beyond Babies. Alle, der har prøvet at blive forælder, ved, at det er en livsændrende begivenhed. I Visma vil vi gerne støtte op om vores medarbejdere i alle livets faser og sikre, at barslen bliver en naturlig del af karrieren med mulighed for inspiration og et socialt fællesskab i det omfang, de ønsker det,” udtaler Iben Barsøe, Employer Branding Specialist, Visma Danmark.

Inspiration i samvær med den lille

Inspired Beyond Babies blev stiftet i 2017 af Anne Sophie Sehested Münster, der under sin første barsel savnede et fagligt netværk med ligesindede. Siden da har mere en 2000 deltagere haft baby med på armen til deres arrangementer, og Anne Sophie Sehested Münster glæder sig til samarbejdet med Visma:

”Vi er så stolte af samarbejdet og glade for at kunne bidrage til en inkluderende og udviklende barselskultur for alle Vismas barslende mænd og kvinder. Vi glæder os til at byde dem velkommen i vores netværk”, fortæller stifter af Inspired Beyond Babies Anne Sophie Sehested Münster.

Barnevogne i Visma House

Som en del af partnerskabet vil Visma fremover også invitere barslende mødre, fædre og babyer indenfor som vært for udvalgte Inspired Beyond Babies events i København og Jylland. Visma House, det nye danske hovedkontor i Carlsberg Byen, danner rammer for første event i det nye partnerskab, når Mikkel Fønsskov den 22. juni vil fortælle om skønlitteratur som ledelsesværktøj.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>