Automatisk kladde
Hjem CLOUD VMware lancerer vSphere+ og vSAN+: Forenkler og forbedrer nu virksomheders infrastruktur

VMware lancerer vSphere+ og vSAN+: Forenkler og forbedrer nu virksomheders infrastruktur

Af Redaktionen

Med de nye cloudløsninger vSphere+ og vSan+ får virksomheder en forbedret lokal infrastruktur med integreret Kubernetes og adgang til nye hybride cloudtjenester samt en fleksibel abonnementsmodel.

VMware lancerer VMware vSphere+ og VMware vSAN+ for at hjælpe virksomheder med at bringe de mange fordele ved skyen til deres eksisterende lokale infrastruktur uden at det øger arbejdsbelastningen.

De to løsninger blev første gang præsenteret som et preview ved VMworld 2021 under navnet Project Arctic, der hjælper kunderne med at forbedre deres lokale infrastuktur ved at levere centraliseret cloud-baseret styring af infrastrukturen, integreret Kubernetes, adgang til nye hybride cloudtjenester og en fleksibel abonnementsmodel.

“VMware vSphere+ og VMware vSAN+ repræsenterer den næste store udvikling af de grundlæggende løsninger, som kunderne kender og har tillid til. Uanset hvor kunderne er på deres digitale transformationsrejse og i eksekveringen af deres cloud-strategi, vil vSphere+ og vSAN+ hjælpe dem med at accelere deres cloud-strategi ved at implementere skyens fordele til deres eksisterende on-premise infrastruktur,” siger Krish Prasad, Senior Vice President og General Manager for VMware Cloud Platform Business og Cloud Infrastructure Business Group, VMware.

VMware vSphere+ og VMware vSAN+ er en integreret del af VMware Cloud-strategien for at levere ensartet infrastruktur med værdiskabende funktioner. vSphere+ og vSAN+ giver også kunderne mulighed for at tilføje hybride cloudtjenester til vigtige use cases og forretningskritiske programmer, der kører i det lokale miljø, herunder katastrofeplanlægning og ransomware-beskyttelse.

Herudover, vil kunderne vil være i stand til at anvende nye funktioner, sikkerhed og produktopdateringer i et meget hurtigere tempo og dermed forenkle deres arbejdsgange. Virksomheder i alle størrelser vil være i stand til at opnå disse fordele uden at skulle foretage ændringer i deres eksisterende applikationer eller hardware.

“Transformationen af on-premise med cloud-tjenester er en ny tendens, som IDC har identificeret en stor interesse for fra virksomheder. Ved at aktivere den allestedsnærværende hypervisor med cloudtjenester vil brugerne være i stand til at integrere innovative funktioner, der både leveres og administreres fuldt ud fra skyen til at håndtere en lang række vanskelige opgaver såsom effektivitet, katastrofeplanlægning og udskalering af Kubernetes. De fremtidige muligheder for løsninger som vSphere+ og vSAN+ er uendelige og kan blive afgørende for virksomheder, der ønsker at modernisere eksisterende infrastruktur hurtigt og med minimal indsats.” siger Gary Chen, IDC Research Director, Software Defined Compute.

Automatisk kladdeStørste fordele ved vSphere+ og vSan+
  • Forenklet drift med centraliseret infrastrukturstyring
  • Sætter fart på udviklernes hastighed med integreret Kubernetes
  • Opskalerer infrastrukturen i det lokale miljø med problemfrie, hybride cloudtjenester
  • Forenklet forbrugsmodel med et fleksibelt abonnement

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>