Uber vælger Oracle Cloud Infrastructure som cloud-platform de næste syv år
Hjem CLOUD Uber vælger Oracle Cloud Infrastructure som cloud-platform de næste syv år

Uber vælger Oracle Cloud Infrastructure som cloud-platform de næste syv år

Af Redaktionen

Oracle og Uber annoncerer et syv års cloud-samarbejde, der skal drive Ubers innovative forretning og skabe nye produkter

Oracle og Uber Technologies, Inc. annoncerede i dag et syvårigt strategisk cloud-partnerskab for at fremskynde Ubers innovation, hjælpe med at levere nye produkter til markedet og øge virksomhedens rentabiliteten.

I takt med at Uber fortsætter med at vokse og gå komme ind på nye markeder, bliver det stadig vigtigere for virksomheden at prioritere sine ressourcer på kerneområder og strategiske initiativer.

Ved at migrere nogle af virksomhedens mest kritiske arbejdsbelastninger til Oracle Cloud Infrastructure (OCI) vil Uber være i stand til at modernisere sin infrastruktur og samtidig fremskynde sin vej til at opnå rentabilitet.

Uber vælger Oracle Cloud Infrastructure som cloud-platform de næste syv år“Uber revolutionerer den måde, hvorpå mennesker bevæger sig på tværs af kontinenter og gennem byer. For at kunne supporte vores kunder, samtidig med at opbygge værdi for aktionærerne, har vi brug for en cloud-udbyder, der vil hjælpe os med at maksimere vores muligheder for at innovere og samtidig reducere vores samlede infrastrukturomkostninger. Oracle leverer en ideel kombination af pris, ydeevne, fleksibilitet og sikkerhed for at hjælpe os med at levere utrolig kundeservice, bygge nye produkter og øge rentabiliteten,” siger Ubers administrerende direktør, Dara Khosrowshahi.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>