Armis er tilgængelig på Google Cloud Marketplace
Hjem CLOUD Armis er nu på Google Cloud Marketplace

Armis er nu på Google Cloud Marketplace

Af Redaktionen

Virksomheder, der ønsker et komplet sikkerhedsoverblik over alle enheder, får nu adgang til en simplificeret indkøbsproces af Armis-platformen.

 Armis, der er førende inden for asset visibility og sikkerhed, er nu tilgængelig på Google Cloud Marketplace.

Dermed bliver det endnu nemmere for virksomheder at accelerere deres digitale transformation på et sikkert grundlag ved hjælp af skalerbare løsninger, bedre udnyttelse af omkostninger, konsoliderede indkøb og en forenklet indkøbsproces.

Tilgængeligheden af Armis på Google Cloud Marketplace udspringer af et tæt samarbejde mellem Armis og Alphabet’s uafhængige vækstfond, CapitalG, som har været investor i Armis siden 2019.

“Med Google Cloud Marketplace bliver hele processen med at finde, købe og administrere nødvendige cloudløsninger helt enkel, helt uden behov for manuel opsætning. Det minimerer dermed afstanden mellem it-beslutningstagere og udbydere af it-løsninger som Armis,” siger Jimmy Harkin, VP, Strategic Development hos Armis. “Vi ser et klart behov for asset visibility via Google Cloud Marketplace, og nu bliver det lettere for vores kunder at understøtte og sikre deres digitalisering i takt med, at deres forretning vokser. Vi er derfor glade for at være til stede på Google Marketplace og ser frem til at hjælpe endnu flere virksomheder, der har behov for Armis’ unikke løsninger og ekspertise.”

Armis er tilgængelig på Google Cloud MarketplaceArmis Asset Intelligence-platformen giver virksomheder et komplet og ensartet overblik, samt den højeste grad af sikkerhed på tværs af alle enhedstyper lige fra IT, IoT, OT, IoMT, cloud og mobil IoT – både hvad angår administrerede og ikke administrerede enheder. Løsningen bliver leveret som en agentløs SaaS-platform og integreres med eksisterende it- og sikkerhedsstacks for hurtigt at give den viden, der er nødvendig for at forbedre virksomheders sikkerhed uden at forstyrre driften eller workflows.

På den måde hjælper Armis kunderne med at beskytte sig mod ukendte operationelle risici og cybertrusler samtidig med, at virksomhederne kan øge deres effektivitet, optimere ressourcer og arbejde sikkert med deres innovation.

“I takt med virksomhedernes vækst og digitale transformation, kræver virksomheder løsninger, som hjælper dem med at styre de mange risici, der er forbundet med de mange administrerede og ikke-administrerede enheder,” siger Dai Vu, der er Managing Director, Marketplace & ISV GTM Programs, hos Google Cloud. “Med tilgængeligheden af Armis-platformen på Google Cloud Marketplace får kunderne både adgang til cloudløsninger og til sikkerhedseksperter, der kan hjælpe dem med at sikre deres forretningsdrift, når de arbejder med deres transformation.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>