Vertivs nye ESG-rapport viser fuldt fokus på bæredygtighed
Hjem VERTIV Vertivs nye ESG-rapport viser stort fokus på bæredygtighed

Vertivs nye ESG-rapport viser stort fokus på bæredygtighed

Af Redaktionen

Vertiv har netop udsendt sin første offentlige ESG-rapport.

Vertiv har meget stort fokus på datacentereffektivitet og CO2-udledning – hvilket ikke mindst afspejles i EMEA.

Danske Karsten Vinterher Winther, EMEA President hos VERTIV siger:

“Da EU er en global leder for bæredygtighedsmål og -regulering, er denne rapport især relevant for Vertiv i EMEA, hvor den vil forstærke det regionale momentum og forbedre vores bæredygtighedsvækstmål i MEA. Vi skal følge en tostrenget tilgang for at tilpasse os den voksende efterspørgsel i industrien og samtidig sikre, at vores strategi fremmer ansvarlig praksis.”

Rapporten skitserer Vertivs tilgang til energi- og vandeffektivitet; mangfoldighed, lighed og inklusion (DE&I); medarbejdernes sundhed og sikkerhed; og andre ESG-relaterede emner. Indholdet, der er dækket af rapporten, fungerer som en baseline, som organisationen vil bygge fremtidige indsatser på.

Vertivs nye ESG-rapport viser fuldt fokus på bæredygtighed“Vi ved alle, hvor kritisk connectivity er for vores daglige liv og den globale økonomi. Verdens appetit på data stiger fortsat, og vores løsninger holder datasystemer tændt og forbundet. Samtidig anerkender vi de nuværende og potentielle virkninger af klimaændringer,” sagde Rob Johnson, Vertiv CEO. “Vi søger at imødekomme den stigende efterspørgsel efter kritisk digital infrastruktur og samtidig afbøde miljøpåvirkningerne fra vores drift og produkter. Som et resultat, innoverer vi for at komme med mere effektive og effektive måder at understøtte kritisk digital infrastruktur på.”

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>