Hjem CLOUD Ny forskning viser nu klare fordele ved dataanalyse i skyen

Ny forskning viser nu klare fordele ved dataanalyse i skyen

Af Redaktionen

Investeringsafkast (ROI) på 204% over tre år.

Det er resultatet af en detaljeret undersøgelse af brugen af ​​SAS’ dataanalyseplatform.

Undersøgelsen er udført af Forrester Consulting og omhandler brugen af ​​dataanalyseløsninger på Microsofts cloud-platform Azure.

Da Forrester Consulting undersøgte brugen af ​​SAS’ platform, SAS Viya, til AI og dataanalyse, var konklusionen krystalklar: AI og dataanalyse i skyen betaler sig. I undersøgelsen kaldet Total Economic Impact beskriver ni beslutningstagere hos seks virksomheder, der er kunder hos SAS, fordele, omkostninger og risici ved at bruge SAS Viya. Forrester Consulting er konsulentbenet i den velrespekterede analysevirksomhed Forrester Research.

Deltagerne i undersøgelsen blev fundet inden for offentlig administration, fremstillingsindustri, it-rådgivning samt finans- og banksektoren.

Tilbagebetaling på 14 måneder

Den overordnede konklusion på undersøgelsen er, at implementeringen af ​​cloud-platformen SAS Viya til AI, maskinlæring og dataanalyse giver et ROI på 204% over en treårig periode. Tilbagebetalingsperioden for investeringen er 14 måneder.

Kort sagt er årsagen til det gode resultat todelt. For det første medfører AI og dataanalyse store fordele i sig selv. I takt med at mængden af ​​data vokser med stor hastighed, og at kravene til hurtige og korrekte beslutninger også stiger, er der brug for bedre processer og værktøjer til at lave analyser, der letter beslutningstagningen. For det andet letter det drift og brug i skyen. Det er her, SAS Viya skiller sig ud, som oprindeligt er designet til brug i skyen.

”Når organisationer går over til cloud-baserede AI-løsninger, kan de fokusere mere på deres kerneforretning og ikke på at administrere it-infrastruktur. I denne hastigt skiftende verden er det også vigtigere end nogensinde at have hurtigere time-to-market ift. brugbar analytisk indsigt. First mover-fordelen eller evnen til at reagere hurtigt på markedsændringer kan være afgørende og bestemme, hvem der er markedsleder i en given branche,” forklarer Antti Heino, Customer Advisor, Analytics & AI i SAS.

Deltagerne i undersøgelsen rapporterer om højere effektivitet som følge af brugen af ​​SAS Viya. Dette omfatter kortere tid, før analyseresultaterne kan blive anvendt, kortere tid til at udvikle og teste analysemodeller samt betydelige omkostningsbesparelser, som skyldes, at ældre, lokale teknologiløsninger til dataanalyse kan tages ud af drift.

Mere branchespecifik

Hvad angår samarbejdet med Microsoft, understreger Jay Upchurch, CIO i SAS, at de to virksomheder supplerer hinanden:

”Mange organisationer oplever en række forskellige forhindringer i arbejdet med at bruge data til at træffe beslutninger. Formålet med vores partnerskab med Microsoft er at forenkle den proces, forbedre beslutningstagningen og fremskynde innovation”.

”SAS Viya på Azure giver kunderne bedre indsigt i deres drift – på kortere tid og med færre omkostninger og mindre kompleksitet, siger Microsofts Alvaro Celis, som er ansvarlig globalt for løsninger, der udvikles sammen med uafhængige softwarevirksomheder.

SAS har annonceret flere nye løsninger, der lanceres sammen med Microsoft for at lette brugen af ​​SAS Viya på Azure, bl.a.:

  • Flere branchespecifikke løsninger, der f.eks. letter detailplanlægning og forbedrer kvaliteten i fremstillingsindustrien.
  • Nye integrationsløsninger til SAS Viya på Azure. De omfatter streaming data-styring samt IoT-løsninger til datastyring i realtid samt til styring og idriftsættelse af analysemodeller.

Ny forskning viser klare fordele ved dataanalyse i skyen”SAS Viya løser, hvordan organisationer bedst kan udnytte mennesker med forskellige kompetencer. Platformen muliggør samarbejde mellem SAS og open source-kodere, mens den også demokratiserer brugen af analyser ift. ikke-tekniske medarbejdere, der foretrække at benytte visuelle grænseflader. At bringe alle på den samme platform øger samarbejdet, reducerer efterslæb for overbebyrdede data science teams og forbedrer effektiviteten, da data og modeller ikke skal overføres mellem forskellige værktøjer,” slutter Antti Heino fra SAS Institute.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>