Premier League, Oracle Alloy og Raspberry Pi-cluster:  Her er de syv vigtigste nyheder fra Oracle CloudWorld 2022
Hjem CLOUD Premier League, Oracle Alloy og Raspberry Pi-cluster: Her kommer de syv vigtigste nyheder fra Oracle CloudWorld 2022

Premier League, Oracle Alloy og Raspberry Pi-cluster: Her kommer de syv vigtigste nyheder fra Oracle CloudWorld 2022

Af Redaktionen

Oracles årlige Cloudworld 2022 konference forløber i disse dage i Las Vegas, hvor Oracle, en af verdens absolut største teknologivirksomheder , præsenterer deres syn på, hvordan cloud-industrien udvikler sig, samt lancerer nye produkter og services.

I alt udsender Oracle 15 pressemeddelelser, men vi har samlet en række af de største og vigtigste nyheder fra messen med relevans for det danske marked og danske virksomheder.

Premier League, Oracle Alloy og Raspberry Pi-cluster:  Her er de syv vigtigste nyheder fra Oracle CloudWorld 2022

Larry Page

Det gælder blandt andet introduktionen af Oracle Alloy, der gør det muligt for udbydere at skabe deres egen cloud-løsning, fremvisningen af verdens største Raspberry Pi cluster, nye applikationsløsninger til sundhedsvæsenet, og hvordan Premier League ved hjælp af Oracle kommer ud til over 700 millioner hjem verden over.

Desuden har Larry Page, Oracles grundlægger og CEO, udtalt sig omkring, hvordan han ser fremtiden inden for cloud; nemlig som et Internet of Clouds.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>