Palo Alto Networks revolutionerer cloud-sikkerhed med branchens første integrerede kode-til-cloud-intelligens
Hjem CLOUD Palo Alto Networks revolutionerer cloud-sikkerhed med branchens første integrerede kode-til-cloud-intelligens

Palo Alto Networks revolutionerer cloud-sikkerhed med branchens første integrerede kode-til-cloud-intelligens

Af Redaktionen

Prisma Clouds “Darwin”-udgivelse forenkler cloud-sikkerhed og forbedrer produktiviteten og samarbejdet på tværs af kode-, infrastruktur- og runtime-sikkerhed for udviklere, drifts- og sikkerhedsteams.

I det sidste årti er organisationer begyndt at bygge og implementere skyapplikationer i et hidtil uset tempo, og der er ingen tegn på, at det ændrer sig – tværtimod.

Ifølge Gartner vil 65 procent af applikationsbelastninger være optimeret eller klar til cloudlevering i 2027 – en stigning fra 45 procent i 2022.

Palo Alto Networks (NASDAQ: PANW) lancerer derfor i dag en løsning til at nytænke, hvordan virksomheder griber cloud-sikkerhed an med branchens første integrerede Code to Cloud-intelligens som en del af Prisma Cloud Darwin-udgivelsen. I dag markerer et “Darwin-øjeblik” for cloud-sikkerhed, da Prisma Cloud skubber organisationer til at udvikle sig ud over enkeltpunktsløsninger og vedtage en holistisk tilgang, der giver en enkelt kilde til sandhed.

Mens skyen tilbyder enestående smidighed og effektivitet, skaber det store sikkerhedsrisici, der er blevet mere og mere udbredt – 80 procent af sikkerhedseksponeringerne findes i skymiljøer, ifølge Palo Alto Networks Unit 42 Threat Intelligence-team, hvilket kan resultere i store brud. Disse stigende skyangreb og hastigheden af cloud-applikationsudvikling overgår den hastighed, hvormed sikkerhedsteams kan beskytte deres organisationer.

Bryder siloer
Nuværende tilgange til kode-til-cloud-sikkerhed er siloer, hvor den gennemsnitlige organisation er afhængig af seks til ti værktøjer til sikring af cloud-infrastruktur alene. At have forskellige sikkerhedsværktøjer fører til en ufuldstændig sikkerhedsstilling og skaber en massiv operationel byrde for sikkerhedsteams.

Med sin nye Code to Cloud-intelligens tilbyder Prisma Cloud – branchens mest komplette cloud-native applikationsbeskyttelsesplatform (CNAPP) – et enkelt sted, der er tillid til, og som forbinder indsigt fra udviklermiljøet via programkørsel, så sikkerhedsteams kan kontekstualisere advarsler og lokalisere afhjælpninger. Denne intelligens forhindrer effektivt risici og stopper brud, samtidig med at slutbrugeroplevelsen forbedres, og samarbejdet mellem udviklere og sikkerhedsteams forbedres.

Palo Alto Networks revolutionerer cloud-sikkerhed med branchens første integrerede kode-til-cloud-intelligens“Den eneste måde at sikre applikationer fra kode til cloud er ved at afværge risiko fra at komme ind i udviklingspipelinen og forhindre brud på applikationer i produktionen. Dette kan kun opnås gennem en intelligent CNAPP-platform som Prisma Cloud, der samler intelligens gennem hele applikationens livscyklus, så sikkerhedsteams præcist kan spore sårbarheder og fejlkonfigurationer tilbage til deres oprindelse i kildekoden,” siger Ankur Shah, senior vicepræsident, Prisma Cloud, Palo Alto Networks.

I mange organisationer kan forholdet mellem udviklere og sikkerhedsprofessionelle være 100 til 1, hvilket resulterer i underbemandede teams. Den nuværende tilgang med at arbejde i siloer garanterer ikke omfattende kode til cloud-sikkerhed. Denne kløft vil blive større, efterhånden som udviklere i stigende grad bruger AI til at skrive og implementere kode hurtigere. Prisma Cloud, nu med Code to Cloud-intelligens, fremmer samarbejdet mellem udviklere og sikkerhedsfagfolk ved at knytte produktionssikkerhedsproblemer til specifikke afhjælpningsanbefalinger i kode.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>