Infinidat helt i front i 2018 Gartner Magic Quadrant for lagring på harddiske
Hjem Nyheder Infinidat helt i front i 2018 Gartner Magic Quadrant for lagring på harddiske

Infinidat helt i front i 2018 Gartner Magic Quadrant for lagring på harddiske

Af Redaktionen

Infinidat, der er en markedsførende uafhængig producent af storage-løsninger for store virksomheder og organisationer, er netop af Gartner blevet kåret som den førende virksomhed i 2018 Magic Quadrant for General Purpose Disk Arrays.

Infinidat helt i front i 2018 Gartner Magic Quadrant for lagring på harddiske 2Gartners analytikere fremhævede Infinidats evne til at koble visionen med evnen til at eksekvere og det placerede i år Infinidat længere ude af aksen for Completeness of Vision og højere på aksen for Ability to Execute-aksen. Dermed er Infinidat nu i Leader-kvadranten og ifølge Gartners metodologi ”eksekverer Leaders rigtig godt i forhold til deres nuværende vision og er godt positioneret til fremtiden.” Infinidat har også opnået høje vurderinger i Gartner Peer Insights, der baseret på 131 anmeldelser giver en rating på 4,9 ud af 5 (opgjort den 10. november 2018).

Infinidat anvender software, algoritmer og maskinlæring til at trække meget høj ydeevne og en pålidelighed på syv ni-taller (99,99999%) ud af billig hardware. Til sammenligning er traditionelle enterprise storage-løsninger bygget på dyre flashmedier. Ved at udnytte grundlæggende software på tværs af sin produktlinje, leverer Infinidat løsninger til deep learning, forretningskontinuitet og cloud agility rettet mod virksomheder, der baseret på deres it-infrastruktur omkostningseffektivt søger at accelerere den digitale transformation.

– Vi er meget glade for vores kunder som anerkender den rolle, enterprise storage-dataløsninger spiller i at sikre digital transformation og en konkurrencemæssig fordel. Som førende i kategorien vil vi fortsat tilbyde vores kunder de bedste og mest pålidelige storage-løsninger til en brøkdel af andre løsninger. Vi mener, at Gartners anerkendelse sammen med de stærke anbefalinger fra vores kunder viser, at vi i den grad er med til at definere fremtiden på multi-petabyte storage-markedet,” siger Moshe Yanai, der er CEO for Infinidat.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>