Logpoint frigiver ChatGPT-integration til cybersikkerheds-teknologien SOAR
Hjem TEKNIK Logpoint har frigivet en ChatGPT-integration til cybersikkerheds-teknologien SOAR

Logpoint har frigivet en ChatGPT-integration til cybersikkerheds-teknologien SOAR

Af Redaktionen

Logpoint har i dag frigivet en ChatGPT-integration til Logpoint SOAR i et testmiljø.

Integrationen giver brugerne mulighed for at eksperimentere med potentialet i den AI-drevne chatbot og udforske, hvordan teknologien kan bruges i cybersikkerheds-driften.

“Vi er begejstrede for at kunne give vores kunder mulighed for at udforske mulighederne i teknologier som ChatGPT til at reducere dele af deres arbejdsbyrde,” siger Edy Almer, Product Manager for Threat Detection & Incident Response. “Det er helt afgørende at holde sig opdateret på teknologiinnovation og nye tendenser, såsom ChatGPT, hvis vi fortsat skal forbedre sikkerhedsdriften.”

Logpoint SOAR automatiserer både efterforskningen og håndteringen af sikkerhedshændelser med såkaldte playbooks, der er en struktureret måde at håndtere og reagerer på sikkerhedsdata. Logpoint SOAR kommer både med en række prækonfigurerede playbooks og giver mulighed for at oprette skræddersyede playbooks, der automatiserer detektering- og håndteringsprocesser.

Logpoint frigiver ChatGPT-integration til cybersikkerheds-teknologien SOARDen nye ChatGPT-integration til Logpoint SOAR kommer med flere forskellige use cases, som giver mulighed for at udforske potentialet i at bruge SOAR-playbooks sammen med ChatGPT til cybersikkerhed.

Spare tid på rapportering af sikkerhedsbrud: En SOAR-playbook kan automatisk levere information til ChatGPT om, hvor alvorligt et sikkerhedbrud er, og hvornår forskellige hændelser har fundet sted, og få genereret et udkast til en rapport baseret på angrebet, som cybersikkerheds-professionelle kan se igennem og godkende. Det reducerer den tid, der bruges på rapportering betydeligt.

 Overskuelig og letlæselige opsummeringer: En SOAR-playbook kan automatisk sende lange compliance-rapporter til ChatGPT, som kan oprette en opsummering af de vigtigste fund og anbefalinger til at rette op på eventuelle problemer i et sprog, der er mindre teknisk og let at forstå for ledelse og bestyrelse.

Troværdig awareness-træning: Chat CPT-integrationen til SOAR kan automatisere dele af awareness-træningen. ChatGPT kan generere en phishing-mail, og en SOAR-playbook kan berige mailen med data fra LinkedIn, tidligere logs og email-adresser, sende mailen til udvalgte modtagere og måle hvor mange, der klikker igennem og hvor mange, der alarmerer sikkerhedsafdelingen om mailen.

“Vores kunder er altid interesserede i at udforske ny teknologi og ChatGPT er ingen undtagelse,” siger Christian Have, Logpoint CTO. “Med vores nye integration, kan de for eksempel teste, om de kan nedbringe den tid, de bruger på at indberette et sikkerhedsbrud, hvilket der er lovkrav om i Europa, USA og Asien, og frigive vigtig og dyrebar tid til de cybersikkerheds-professionelle.”

Alle Logpoints kunder kan aktivere SOAR gratis og lege med ChatGPT for at prøve og finde interessante use cases. Logpoints kunder kan downloade ChatGPT-integrationen til Logpoint SOAR her.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>