Solskin gør TEC grønnere
Hjem BÆREDYGTIGHED Solskin gør TEC grønnere

Solskin gør TEC grønnere

Af Redaktionen

På TEC er det vigtigt hele tiden at blive mere bæredygtig, og et vigtigt skridt i den retning er at bruge mere grøn energi.

Solskin gør TEC grønnere

2100 kvm solceller på taget af TEC i Hvidovre.

Derfor er det en rigtig solstrålehistorie, at TEC har fået monteret 2.100 kvm solceller på taget af hele matriklen i Hvidovre.

Solcellerne producerer 520 kWp (kilo Watt peak, som er solcelleanlæggets samlede ydelse), hvilket betyder, at TEC fremover selv vil producere ca. 25 % af det årlige strømforbrug i Hvidovre.

Inden for få år monterer TEC også solceller på matriklen på Frederiksberg, og vi er nu ved at undersøge, om det også kan lade sig gøre i Gladsaxe, så vi kan blive endnu mere bæredygtige.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>