HP leverer fremtidens printerløsning til små og mellemstore virksomheder
Hjem NYE PRODUKTER HP leverer nu fremtidens printerløsning til små og mellemstore virksomheder

HP leverer nu fremtidens printerløsning til små og mellemstore virksomheder

Af Redaktionen

Den nye HP LaserJet Pro-serie, som nu fås med HP+ og Instant Ink, forenkler administrationen, så små- og mellemstore virksomheder kan fokusere på at vækste deres forretning uden bekymring for printproblemer.

Med et smart, sikkert og bæredygtigt udskrivningssystem, spares der både tid og penge på print

Teknologivirksomheden HP Inc. arbejder konstant på at være på forkant med de stadigt skiftende og voksende behov hos små og mellemstore virksomheder ved at udvikle de bedste printløsninger, der hjælper med at maksimere produktiviteten og vækste forretningen.

Derfor lancerer HP nu Instant Ink til SMV’er samt den nye LaserJet Pro printerserie med HP+, der er designet til at forenkle administrationen af print. Med nye smarte funktioner til LaserJet Pro med HP+ og et Instant Ink-abonnement, kan virksomheder spare både tid og penge, nemt genbruge blæk og toner patroner, og samtidig printe bæredygtigt.

“Ejere af mindre virksomheder administrerer ofte alle aspekter af deres forretning, og selvom udskrivning er afgørende for mange af disse virksomheder, ønsker de, at processen – fra opsætning af printeren til bestilling af kontorartikler og overvågning af sikkerheden – skal være helt ubesværet og problemfri,” siger Morten Vogelius, Print Marketing Manager hos HP Danmark, og fortsætter:

“Den nye HP LaserJet Pro 3000- og 4000-serie, kombineret med HP+ og Instant Ink, tilbyder et intuitivt system, der netop kræver minimal administration. Kombinationen giver ejere af mindre virksomheder mulighed for at dedikere deres tid og energi til alle de vigtige initiativer, der hjælper med at vækste deres forretning i stedet for at skulle bruge unødig tid på printproblemer.”

Ved blot at tilknytte én Instant Ink konto, vil virksomheder automatisk modtage blæk og toner til alle kontorets printere. Med HP+ til LaserJet Pro-serien får virksomheder nu al den innovation, der er inkluderet i standard printhardware, plus en række eksklusive løsninger, der har til formål at eliminere spildtid og downtime, såsom cloud-forbindelse, dedikeret teknisk support og udvidet HP-garanti samt Smart Admin Dashboard, som gør administration nemmere end nogensinde.

Hastighed og sikkerhed på bæredygtig vis

HP LaserJet Pro 4000-serien leverer tosidede udskrifter med en hastighed på op til 42 sider i minuttet, og HP LaserJet Pro 3000-serien med 35 sider i minuttet. Begge printere tilbyder højvolumen-scanning og forenklet dokument-workflow for at muliggøre større produktivitet på en effektiv, pålidelig og sikker måde.

”Det er ikke en nyhed, at hackere kan få adgang til værdifulde virksomhedsdata gennem printere, som ofte ikke er lige så godt beskyttet med angreb som andre enheder. Derfor tilbyder den nye LaserJet Pro-serie sikkerhedsovervågning 24 timer i døgnet med HP Wolf Pro Security, som er indlejret og prækonfigureret fra første gang printeren tages i brug,” siger Morten Vogelius.

HP’s LaserJet Pro med HP+ leverer Forest First-udskrivning, hvilket betyder, at HP gennem samarbejder med NGO-partnere som World Wildlife Fund, bidrager til restaurering, beskyttelse og ansvarlig forvaltning af skove, ift. mængden af udskrivninger gennem hele printerens levetid. HP hjælper også virksomheder med at fremme deres klimainitiativer gennem muligheden for certificeret CO2-neutral udskrivning.

HP leverer fremtidens printerløsning til små og mellemstore virksomheder

Tilgængelighed

HP Instant Ink for små- og mellemstore virksomheder og LaserJet Pro 3000- and 4000-serierne med HP+ bliver tilgængelige i slutningen af 2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>